Spletna trgovina Preprost-nakup.si, modna in trendovska oblačila, SPE d.o.o

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/4215/spletnatrgovinapreprostnakupsimodnaintrendovskaoblacilaspedoo1-1478861045.jpg
Spletna trgovina Preprost-nakup.si, modna in trendovska oblačila, SPE d.o.o
Spletna trgovina Preprost-nakup.si, modna in trendovska oblačila, SPE d.o.o https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/4215/spletnatrgovinapreprostnakupsimodnaintrendovskaoblacilaspedoo1-1478861045.jpg 0 05 0

Povprečno od 247 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Lucija Höferle (+)

Reška cesta 15, Kočevje 1330, Slovenija

041 612 397
info@preprost-nakup.si

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Spletna trgovina "Preprost nakup" nudi modna in trendovska oblačila za otroke in odrasle. V posebni ponudbi imamo široko izbiro unikatnih izdelkov, modnih dodatkov, vizitk, čestitk, spominkov, torej izdelkov, ki se pogosto spreminjajo in dopolnjujejo.

"​p​reprost nakup" vabi k nakupovanju vse, ki ​ste prezaposleni za obisk trgovine, ​vse ki ne mara​te​ gneče ​in vse ki se zaradi raznih omejitev le s težavo odpravite​ v "šoping"...

V naši trgovini se lahko sprehajate, še dolgo potem,  ko običajne trgovine že zaprejo vrata ​ in brez  omejitev ​​"brskate​" po naših polica​h.

Z  obiskom trgovine "​preprost nakup" pridete "preprosto do svojih želja".

 

Otroška oblačila

 

Ženska oblačila

 

Moška oblačila

 

Unikatni izdelki

 

Od ponedeljka 14.11.16 do konec leta bodo VSI naši artikli, k vam potovali brez poštnine. Prijavite se na naše novičke in obveščeni boste o vseh akcijah ki bodo še potekale do 31.12.16.

 

Vir

  • Davčna številka:
  • 52589145
  • Ime podjetja:
  • SPE podjetje za trgovino proizvodnjo in storitve d.o.o.
  • Občina:
  • Kočevje
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

Video

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si