Sop - com, prevajanje in inštrukcije, Drago Sopčič s.p.

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/4620/sopcomprevajanjeininstrukcijedragosopcicsp1-1484310142.jpg
Sop - com, prevajanje in inštrukcije, Drago Sopčič s.p.
Sop - com, prevajanje in inštrukcije, Drago Sopčič s.p. https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/4620/sopcomprevajanjeininstrukcijedragosopcicsp1-1484310142.jpg 0 05 0

Povprečno od 3 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Drago Sopčič (+)

Apihova ulica 17, Ljubljana 1000, Slovenija

041 799 315
drago_sopcic@t-2.net

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Podjetje Sop - com, Drago Sopčič s.p. iz Ljubljane se ukvarja z inštrukcijami in prevajanjem iz slovenščine v nemščino, nemščino v slovenščino ter angleščino v nemščino.

Poznavanje obeh jezikov ni samo potreba, ampak je osnova za delo prevajalca. Izkušeni prevajalci k temu dodamo še poznavanje terminologije, jezikovnih posebnosti in seveda situacijske rabe jezika.

Prevajanje iz nemščine v slovenščino načeloma zahteva manj dela, ampak včasih temu ni tako. Ni vsak človek strokovnjak na vseh področjih, zato je včasih potrebno vložiti več truda in časa v kakovosten in zanesljiv prevod. Vsekakor je velika prednost ta, da je slovenščina materni jezik in ni jezikovnih ter kulturnih ovir oz. so minimalne.

Velja dejstvo, da je slovenščina zelo komplicirani jezik, saj se uporabnosti jezika ne naučimo v šolah. Če hočemo govoriti lepo slovenščino, moramo pogledati v slovarje, kako se kaj pravilno izgovarja, sklanja in včasih celo, kako se pravilno napiše. V našem kulturnem prostoru je preveč narečnih izrazov, preveč popačenih besed, ki so sicer del slovenskega jezika, ampak ne spadajo h književnemu slovenskemu jeziku. Posledično to vpliva tudi na prevajanje iz nemščine.

 

Inštruiranje nemškega jezika

Otroci, dijaki, študentje potrebujejo pri določenih predmetih, ki jim delajo preglavice, dodatno razlago, več nalog in malce več spodbude. Zato smo pravi naslov. Izvajamo inštrukcije nemščine.

Po dogovoru nudimo inštrukcije tudi na domu.

  • Davčna številka:
  • 16804805
  • Ime podjetja:
  • Sop - com prevajanje in poslovne storitve, Drago Sopčič s.p.
  • Občina:
  • Ljubljana
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina
  • Z vami že:
  • 77

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si