• Nahajate se:
  • Osebna nega
  • Solni Kristal, solne terapije, Barbara Stangler s.p.

Solni Kristal, solne terapije, Barbara Stangler s.p.

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/5627/SOLNIKRISTAL.PNG-1493799139.png
Solni Kristal, solne terapije, Barbara Stangler s.p.
Solni Kristal, solne terapije, Barbara Stangler s.p. https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/5627/SOLNIKRISTAL.PNG-1493799139.png 0 05 0

Povprečno od 98 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Barbara Stangler (+)

Češka ulica 14, Maribor 2000, Slovenija

070 682 382
info@solni-kristal.si

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Solni center »SOLNI KRISTAL« Maribor je prvi in edini solni center v Mariboru, ki Vam ponuja solno terapijo – »haloterapijo« na najvišjem nivoju. Gre za popolnoma naravno in učinkovito terapijo brez stranskih učinkov, ki je klinično potrjena s strani poljskih, finskih, ameriških in ruskih znanstvenikov.

Naša želja je bila, ponuditi Vam blagodejno klimo, ki jo najdemo ob morju in Vam tako pomagati pri negi Vaših dihal in kože.

Veseli nas, da Vam lahko ponudimo solne terapije v solnih sobah, ki so imitacija naravne solne jame. Zrak, poln aerosola nam ustvarja »halogenerator« - medicinska naprava, ki pošilja v prostor majhne delce aerosola in tako ustvarja močno mikroklimo.

Obiščite solni center »SOLNI KRISTAL« Maribor in nam zaupajte svoje težave. Skupaj bomo poiskali najboljšo možno rešitev, ki Vam bo povrnila energijo 3 dni bivanja ob morju in Vam hkrati skrajšala in olajšala Vaše okrevanje, ter pripomogla k okrepitvi organizma. V ta namen Vam ponujamo dve solni sobi, opremljeni z vrhunsko medicinsko napravo – halogeneratorjem.

Solna terapija v solni sobi se izvaja v kombinaciji s kromoterapijo – naravno metodo, ki temelji na vplivu barv na telo in duha človeka, ki dodatno pripomorejo k okrepitvi organizma in zmanjšanju težav (RDEČA-vzpodbuja pretok energije; RUMENA-vpliva na živčni sistem; ORANŽNA-pomaga pri prebavi in lajša dihanje; ZELENA-pospešuje celjenje; VIJOLIČNA-vzpodbuja delovanje vranice) in zvoki prijetno, sproščujoče glasbe.

Na terapijo se lahko naročite med 16.00 in 18.00.


Masaže

Masaže telesa v objemu soli

Klasična masaža je masaža celega telesa, kjer gre za sistematično obliko dotikanja, ki vzbuja ugodje in izboljšuje zdravje. Masaža se izvaja v solni sobi, kjer je v ozračju prebitek negativnih ionov. Negativni ioni na nas delujejo poživljajoče saj so nosilci življenjske energije.

Izboljšajo prekrvavitev, krepijo umsko koncentracijo, lajšajo glavobole, dihalne težave, nepogrešljivi so za vzdrževanje psihofizične moči in vitalnosti organizma, blažijo celo vremensko pogojene bolečine.

S takšno masažo si boste izboljšali splošno počutje, vplivali na kožo, skeletne mišice, krvni obtok, tok limfe, sklepe in obsklepne mišice, podkožno maščobno tkivo, živčni sistem in na splošno duševno počutje.


CenikVir

  • Davčna številka:
  • 23597615
  • Ime podjetja:
  • Solne terapije, Solni kristal, Barbara Stangler s.p.
  • Občina:
  • Maribor
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si