Solna Palača

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/2087/solnapalaca4-1464160799.jpg
Solna Palača
Solna Palača https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/2087/solnapalaca4-1464160799.jpg 0 05 0

Povprečno od 6 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Neja Albreht (+)

Cankarjeva cesta 9, Logatec 1370, Slovenija

031 738 050
info@solna-palaca.si

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Vljudno vas vabimo v  center solnih terapij Solna Palača na Cankarjevi 9 v Logatcu.

Center solnih terapij / solne sobe so izdelane iz kamene in morske soli, v katerem ustvarimo klimo, ki je podobna mikroklimi morja ali mikroklimi podzemnih solnih rudnikov. Koncentracija soli v zraku je v solni sobi  s pomočjo naprave ( halogeneratorja ) vsaj nekajkrat višja od koncentracije soli v zraku morske klime ali klime podzemnih solnih rudnikov.

 

Naš center

V našem centru se individualno posvečamo posamezniku, kjer med obveznim uvodnim posvetovanjem določimo vrsto ter število terapij glede na potrebe posameznika.

Solne terapije trajajo 40 minut za odrasle ter 20 minut za otroke, saj je to optimalni čas za učinek solne terapije. Za učinek solne terapije je ravno tako pomembna intenzivnost koncentracije solnega aerosola, ki je odvisna od posvetovanja s posameznikom in jo določimo na individualnih razgovorih. Statistični rezultati iz tujine, kjer se terapije izvajajo že vrsto let, tudi v sodelovanju z uradno medicino, kažejo na veliko uspešnost, zato vam svetujemo tretmaje med 15- 20 terapij dvakrat do trikrat letno oz. po potrebi.

V primeru preventive izvajamo terapije individualno, v paru ali v skupinah, ki jih formirate sami.

Sol, ki se uporablja za izvajanje solnih terapij se imenuje medicinska sol in ima tudi primeren certifikat.

Po vsaki terapiji se zrak v solnih sobah prečisti z 10 minutnim intenzivnim delovanjem ventilatorjev. Poleg tega razkužimo ter očistimo igrače v solni sobi za otroke. Torej je prostor v našem centru praktično sterilen.

S pravili našega centra boste seznanjeni na uvodnih razgovorih oz. posvetovanjih.

Solni sobi sta opremljeni z halogeneratorji Prizsalt ,ki je suhi solni aerosolni generator namenjen za rabo v solnih sobah. Vsi deli, ki so v stiku s soljo so narejeni iz kvalitetnih materialov plastike oz. kovine, ki je odporna na soli kar zagotavlja dolgo življenjsko dobo.

Zelo pomebna je tudi ventilacija samega zraka v solni sobi, saj tako zagotoviš redno menjavanje zraka po opravljeni terapiji.

V naših solnih sobah se zrak iz solne sobe s pomočjo močnega ventilatorja v 10 min ciklusu izpiha v zrak iz okolja izven same stavbe in se nato ob pričeti novi terapiji ponovno napolni z novim solnim aerosolom iz naprave (halogeneratorja)in s tem dosežemo sveže pripravljen prostor.

 

Sol in učinki

Solne sobe v Sloveniji niso več skrivnost, saj pozitivne učinke odkrivajo in delijo naši obiskovalci, ki so solne sobe tudi preiskusili. O solnih sobah in učinku delovanju suhega solnega aerosola so se razpisali tudi večji mediji in tako izkušnje ter mnenja delili med ljudi. Več o delovanju solnih sob tako najdete na različnih internetnih povezavah, kjer si lahko vse podrobneje preberete.

 

O solnih sobah:

V solnih sobah so stene obdane s kameno soljo po tleh pa z morsko soljo. V solni sobi je nameščena naprava (halogenerator), ki v prostor vpihava suh solni aerosol, ki ustvari mikroklimo morja-mikroklimo podzemnih solnih rudnikov, ki blagodejno vpliva na naše telo in počutje.

 

Komu priporočamo

Solne terapije so primerne za vse ljudi, ki bi radi poskrbeli za boljše počutje, preventivo in sprostitev. So namenjene vsem starostnim skupinam, (razen dojenčkom do 6 meseca starosti).

Priporočamo vsem, saj suh solni aerosol, ki se nahaja tudi v mikroklimi morja in mikroklimi solnih rudnikov, blagodejno vpliva na naše telo. Z napravo (halogeneratorjem) dosežemo atmosfero, ki je po vsebnosti soli močnejša od atmosfere morja in solnih rudnikov in z dihanjem tako omogočimo blagodejen učinek na naše telo.

 

Solne terapije priporočamo tudi:

 • Športnikom kot preventiva in regeneracija telesa,
 • Pevcem pred nastopi.

 

Solne terapije niso primerne za ljudi:

 • z infekcijami pri katerih nastopa vročina,
 • z rakavimi obolenji,
 • ki imajo oz. so imeli tuberkolozo,
 • ki jim peša srce,
 • ki imajo previsok pritisk (razen: primerne so za ljudi, ki imajo pritisk reguliran z zdravili).

 

Posebna ponudba

 

Izdelki

 • solne unikatne himalajske lučke in solni svečniki,
 • usb solne naravne lučke,
 • inhalatorji.

 

Vse izdelke lahko kupite oziroma naročite v našem centru.

 

Cenik

 

Vir

 • Davčna številka:
 • 54531969
 • Ime podjetja:
 • Solna Palača, solne terapije, Neja Albreht s.p.
 • Občina:
 • Logatec
 • Govoreči jeziki:
 • Slovenščina

Video

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si