Šola vožnje Ferdo

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/5551/solavoznjeferdo1-1492172876.jpg
Šola vožnje Ferdo
Šola vožnje Ferdo https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/5551/solavoznjeferdo1-1492172876.jpg 0 05 0

Povprečno od 3 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Nataša Bučinel (+)

Bevkov trg 6, Nova Gorica 5000, Slovenija

0599 73408
051 651 847
info@ferdo.si

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Šola vožnje Ferdo je bila ustanovljena leta 1994 v želji, da uspemo in postanemo uspešna šola vožnje, ki ima dobro ime. Delujemo na področju Severno – Primorske regije. Poučujemo za motorna kolesa, kolesa z motorjem, osebne avtomobile, tovorna vozila, priklopna vozila in avtobuse (A, B, BE, C, CE in D kategorijo). Skrbimo za stalno obnavljanje voznega parka ter njegovo sodobno vozno opremo, kar omogoča prijetno vožnjo in sproščeno učenje.

Pri pridobitvi vozniškega znanja vam bodo pomagali naši izkušeni učitelji vožnje. Skrbimo za njihovo nenehno strokovno izobraževanje in spoznavanje novih tehnoloških znanj, kar je razvidno iz njihovih uspehov pri podajanju znanja bodočim kandidatom.

Zaposlenih imamo 4 učiteljev vožnje in vodjo avtošole. Trudimo se, da delo opravljamo vestno in odgovorno, tako da so naši kandidati po zaključku usposabljanja samostojni in samozavestni vozniki.

Naš slogan je: Z NAMI FER DO IZPITA!


Kategorije


Kako do izpita?


Novost pri šoli vožnje Ferdo!

Tečaj za voditelja čolna


Zbiramo prijave za tečaj za voditelja čolna!

Z opravljenim izpitom boste lahko upravljali z plovili do 24 m ne glede na moč pogona. Izpit je mednarodno priznan in velja doživljensko!

Tečaj obsega 9 šolskih ur predavanj in praktičnih vaj. izpit je možno opravljati v Kopru, Ljubljani ali Mariboru!


Vir

  • Davčna številka:
  • 67070574
  • Ime podjetja:
  • Šola vožnje Ferdo, dejavnost vozniških šol, d.o.o.
  • Občina:
  • Nova Gorica
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si