Šola golfa in servis, Janez Grilc s.p.

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1198/sola-golfa-in-servis-janez-grilc-s-p (2)-1460015558.jpg
Šola golfa in servis, Janez Grilc s.p.
Šola golfa in servis, Janez Grilc s.p. https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1198/sola-golfa-in-servis-janez-grilc-s-p (2)-1460015558.jpg 5 05 1

Povprečno od 46 ocen

Vaša ocena

Cankarjeva ulica 25, Radovljica 4240, Slovenija

051 405 060
janez.grilc1@telemach.net

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Golf je šport, za katerega pravijo, da ga nikoli ne moreš obvladati do popolnosti. Vedno se da igrati bolje. Da bi nam lahko to uspelo, se moramo včasih česa novega naučiti ali pa staro tehniko izboljšati. Pri tem nam pomagajo šole golfa. Tudi v Radovljici jo imamo, Šola golfa in servis, Janez Grilc s.p.

Za igranje golfa na igriščih potrebujete dovoljenje za igro, ki ga dobite, ko uspešno opravite teoretični ter praktični del izpita. Ta sicer ni preveč zahteven, a je kljub temu treba zanj vložiti nekaj dela. Golfska šola vam omogoči, da vas tehnike naučijo strokovnjaki, ki budno spremljajo vaš trening in pripravljeni, da vas ob morebitnih napakah nanje opozorijo. Njihove nasvete je dobro jemati zares, saj je marsikdo izkusil, kaj pomeni imeti slabo osnovo. Kot pri vsakem športu je tudi pri golfu napake težje odpraviti kot se tehnike na novo naučiti.

V Radovljici poučuje golf Janez Grilc, profesionalni golf učitelj.

 

Servis opreme

Pri igri golfa si lahko zlomite ali kako drugače poškodujete svojo najljubšo palico, vendar ne skrbite, nudimo vam tudi storitve, ki vas rešijo iz te zagate. To je naš Servis golf opreme pri Janezu Grilc, ki vam popravi palice, zamenja ročaje (gripe), zamenja žebljičke na čevljih (spikes) ...

 • Davčna številka:
 • 31762182
 • Ime podjetja:
 • Šola golfa in servis, Janez Grilc s.p.
 • Občina:
 • Radovljica
 • Govoreči jeziki:
 • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

 • Pohvala

  ,

  5.0 5.0 0 5 3
  Storitev
  Kvaliteta
  Osebje
  Vsem, ki se imate željo naučiti igre golfa, priporočam šolo golfa pri gospodu Grilcu. Odlikuje vas potrpežljivost, duhovitost in profesionalnost! In pa dobra igra seveda :)
  Oceni mnenje:

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si