Šoferske storitve in prevozi, Robert Flego s.p.

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/3939/soferskestoritveinprevozirobertflegosp1-1476782327.jpg
Šoferske storitve in prevozi, Robert Flego s.p.
Šoferske storitve in prevozi, Robert Flego s.p. https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/3939/soferskestoritveinprevozirobertflegosp1-1476782327.jpg 0 05 0

Povprečno od 262 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Robert Flego (+)

Cesta na Markovec 9, Koper 6000, Slovenija

040 223 366
flego.soferskestoritve@gmail.com

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Potrebujete prevoz na letališče, na smučanje, na morje, na sestanek, poroko, koncert ali na kakšen drug dogodek in ne veste na koga bi se obrnili?

Pri podjetju Robert Flego s.p. vam nudimo visokokakovostne prevoze z najnovejšimi vozili Mercedes-Benz ter s prijaznim in izkušenim voznikom. Torej vaša odločitev je preprosta, za vse ostalo bomo poskrbeli mi.

Letalske karte so v večini primerov cenejše na okoliških letališčih (na primer Benetke, Trst) vendar se pogosto zatakne pri prevozu do letališča. Kako priti do letališča?, Kje pustiti avto? Enako je s križarjenji – veliko odhodov na križarjenja je iz Benetk ali Genove/Savone.

V naši ponudbi so tudi prevozi na letališča in v pristanišče, kjer za vse poskrbimo mi. Poberemo vas na domačem naslovu in vas odložimo na/v želenem letališču/pristanišču, kjer vas po končanem potovanju tudi pričakamo in odpeljemo domov.

  • Davčna številka:
  • 43407307
  • Ime podjetja:
  • Šoferske storitve in prevozi, Robert Flego s.p.
  • Občina:
  • Koper
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si