Soba pobega TheGame - Bled

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/2722/sobapobegathegamebled1-1467034053.png
Soba pobega TheGame - Bled
Soba pobega TheGame - Bled https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/2722/sobapobegathegamebled1-1467034053.png 0 05 0

Povprečno od 31 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Taiji Tokuhisha (+)

Grajska cesta 12, Bled 4260, Slovenija

030 232 323
info@thegame.si

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Escape Room Bled je zabavna nova izkušnja za vse iskalce dogodivščin tega sveta. Izhod iz čarobne sobe morate najti v 60 minutah kot skupinica od dveh do petih ljudi, ki sodeluje med seboj.

 

Izziv

Vilin, mistično bitje zvezd, ima veliko skrivnost. Poskusite najti njegov čarobni prah in pot do svobode.

Se vam bo uspelo rešiti prej kot v eni uri ali boste pogubljeni za vedno?

 

Za vse priložnosti

Povabite svoje prijatelje, pripravite zaročno presenečenje, naj bo to del team buildinga v vašem podjetju, podarite bon in z adrenalinsko izkušnjo zasvojite še koga.

 

Zabava za vse

Soba pobega TheGame je namenjena ljudem vseh starosti. Za reševanje ugank in namigov ne potrebujete posebnih znanj, pomembno je, da ste v skupini povezani, iznajdljivi in praktični. Zagotovo tudi zabava ne bo izostala.

 

Obiščite Bled

Escape room Bled je čudovita izkušnja za obiskovalce slovenskega turističnega bisera. Popestrila bo vaš izlet in vas gotovo spravila v dobro voljo. Vsakdo ne more premagati mogočnega vilina. Bo vam uspelo?

 

 

Cena in darilni boni

Cena ene ure zabave je 60 evrov, ne glede na število udeležencev. To je čudovit izziv za vašo družino, prijatelje ali sodelavce.

Plačate ob prihodu (trenutno je možno le plačilo z gotovino). Če bi račun radi poravnali po predračunu, nam pišite in poslali vam bomo ustrezne podatke.

 

Zveni super! Rad bi presenetil svoje najdražje.

Zdi se nam, da bi radi osrečili še koga drugega, zelo lepo od vas! Naročite darilni bon in poslali vam ga bomo v 48-ih urah. Častimo poštnino!

Bon lahko naročite z uporabo spodnjega kontaktnega obrazca ali pa nam pošljite e-mail. Napišite svoj polni naslov in v najkrajšem možnem času vas bo bon čakal v nabiralniku. Plačate lahko s predračunom.

 

 

Vir

  • Davčna številka:
  • 43523021
  • Ime podjetja:
  • Thegame, dejavnosti za prosti čas, Tatjana Zvržina, s.p.
  • Občina:
  • Bled
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

Video

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si