SMS TEAM d.o.o., inštaliranje vodovodnih, plinskih in ogrevalnih napeljav

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/3631/Untitled-1541609984.jpg
SMS TEAM d.o.o., inštaliranje vodovodnih, plinskih in ogrevalnih napeljav
SMS TEAM d.o.o., inštaliranje vodovodnih, plinskih in ogrevalnih napeljav https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/3631/Untitled-1541609984.jpg 0 05 0

Povprečno od 304 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Jernej Žnidaršič (+)

Obrtniška ulica 6j, Logatec 1370, Slovenija

01 7509099
041 357 140
info@sms-team.si

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

SMS team d.o.o. je mlado in dinamično podjetje, katerega glavna dejavnost je inštalacija vodovodnih, plinskih in ogrevalnih napeljav ter naprav. Ukvarjamo se tudi s strojnimi instalacijami, servisom ter vzdrževanjem prezračevalnih sistemov (klimatskih naprav, split klima naprav, konvektorjev, požarnih loput, toplotnih črpalk, itd.).

Bogatijo nas strokovno znanje in izkušnje, prav tako delujemo po veljavni zakonodaji in v skladu z okoljskimi zahtevami. Nudimo visoko raven kakovosti ter neprekinjeno delo z najnovejšimi tehnologijami, zato redno usposabljamo in izobražujemo svoje zaposlene.

Naše vodilne misli so usmerjene h kakovosti, strokovnosti, ustvarjalnosti, poštenosti in odgovornosti, kar skupaj odraža tudi načelo podjetja SMS team. Našo filozofijo zaokrožujeta ustrezna cenovna politika ter zavezanost k učinkovitosti skozi našo linijo ponudb in storitev.

V prihodnosti je za nas zelo pomembno sprejemanje izzivov za realizacijo vizije, kakovosti, prilagodljivosti, kot tudi zagotavljanje varnosti pri realizaciji naše dejavnosti. Želimo postati vodilni ponudnik inštaliranja vodovodnih, plinskih in ogrevalnih napeljav ter naprav v Sloveniji.

 

Storitve

 

Naša delovna ekipa je visoko motivirana, se hitro odzivamo in kvalitetno opravimo svoje delo! Na vašo poizvedbo bomo odgovorili v čim krajšem času.

 

Vir

Lokacije podjetja
Obrtniška ulica 6j, Logatec 1370, Slovenija

SMS SCHADEN MANAGEMENT SERVICE GMBH - SMS-Straße 1, Ebenthal in Kärnten 9065     +43 463 / 41 93 70
  • Davčna številka:
  • 98060201
  • Ime podjetja:
  • SMS TEAM, inštaliranje vodovodnih, plinskih in ogrevalnih napeljav in naprav, d.o.o.
  • Občina:
  • Logatec
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si