Slušni aparati AUDIO BM

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/843/slusniaparatiaudiobm-1490359216.jpg
Slušni aparati AUDIO BM
Slušni aparati AUDIO BM https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/843/slusniaparatiaudiobm-1490359216.jpg 0 05 0

Povprečno od 249 ocen

Vaša ocena

Letališka cesta 5, Ljubljana 1000

059 044 055
051 722 722
info@audiobm.si

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Podjetje AUDIO BM je pooblaščeni dobavitelj in servis za slušne aparate Unitron. Odlikuje nas najvišja kakovost in tradicija daljša od 50 let. Omogočamo brezplačni informativni test sluha in brezplačno preizkušanje slušnih aparatov. Smo pogodbeni dobavitelj ZZZS.

Iz ostale ponudbe:

 • različni tehnični pripomočki za naglušne in gluhe,
 • baterije,
 • individualno izdelana zaščita sluha pred hrupom ali vodo.

 

V AUDIO BM so kakovostne in dostopne rešitve za boljši sluh in boljše življenje dostopne vsem.

Dobro delovanje slušnih aparatov in polževih vsadkov omogočajo kvalitetne baterije. Nudimo original nemške baterije za slušne aparate in polževe vsadke PowerOne (skupina Varta). Z raznovrstnimi izdelki za nego ter vzdrževanje slušnih aparatov francoskega proizvajalca Mg Développement tudi skrb za čistočo in vzdrževanje ne predstavlja nobenih težav. Da do težav z naglušnostjo zaradi izpostavljenosti hrupu sploh ne pride, svetujemo uporabo individualno izdelanih ščitnikov sluha. V AUDIO BM imamo Certifikat za proizvodnjo DLO zaščite sluha, ki ustreza najvišjim standardom. Z Voda X mehkimi čepki izdelanimi po meri ali trakom za ušesa EAR BAND-IT se lahko zaščitite tudi pred močenjem sluhovodov.

 

Ponudba slušnih aparatov AUDIO BM

Unitron

Ko pri podjetju Unitron načrtujemo slušne aparate, si vsako podrobnost ogledamo z vidika uporabnika. Čeprav smo ponosni na nagrade za oblikovanje, ki smo jih dobili zaradi tega pristopa, pa nas bolj zanima to, da uporabniki svoje slušne aparate udobno uporabljajo. V AUDIO BM za vaš sluh poskrbimo s skrbno izbranimi najnovejšimi serijami in modeli slušnih aparatov Unitron. Toplo vam priporočamo, da se za strokoven nasvet in podrobne informacije obrnete na naše slušne akustike, ki vam bodo z veseljem svetovali pri izbiri ter vam omogočili tudi brezplačen preizkus. Za več splošnih informacij o slušnih aparatih si preberite spletno stran z obširnimi splošnimi informacijami o slušnih aparatih.

V Unitronu velja prepričanje, da bi vsi morali imeti možnost uživanja v poslušanju.

Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1964 in intenzivno sodeluje s strokovnjaki s področja sluha, da lahko ustvarja napredne pionirske rešitve, ki so dostopne vsem in v skladu s potrebami naglušnih ljudi.

Sonic

V Sonic uresničujemo svojo vizijo tako, da v naše delovanje vključujemo naslednje tri vrednote našega podjetja. Te vrednote so naša gonilna sila, ki je temelj za vse naše rešitve, katere so osredotočene na potrebe profesionalnih partnerjev in uporabnikov.

 

Kreativnost

Na izzive gledamo z novega zornega kota in se odzivamo s preprostimi, neobičajnimi rešitvami.

 

Predanost
Osredotočeni smo na pozitivne izkušnje naših strank in partnerjev, zato se še dodatno potrudimo, da bi ugodili njihovim potrebam.

 

Energetičnost

Strast do rešitev za boljši sluh se kaže v našem pozitivno naravnanem odnosu, entuziastičnem pristopu in proaktivnih metodah.

 

Zakon Zimi

Vabljeni v AUDIO BM slušne centre, kjer lahko tehnične pripomočke za boljše poslušanje, boljšo komunikacijo, večjo varnost in za splošno izboljšanje kakovosti življenja, praktično preizkusite. Prevzem je možen takoj. Sprejemamo vrednotnice, kot jih določa zakon "ZIMI". V AUDIO BM se zelo trudimo, da so kakovostne rešitve dostopne vsem, zato večina tehničnih pripomočkov ne presega zneska, ki je določen z vrednotnico!

 

Baterije PV

Slušni aparati so v sedanjem času mnogo več kot ojačevalniki zvoka, saj so v njih vgrajeni zelo zmogljivi računalniki za precizno obdelavo zvoka. Poleg tega se mnogi slušni aparati zmorejo medsebojno brezžično povezovati ali pa se povežejo z drugimi zvočnimi viri (TV,  FM sistem, telefon, ...).

Da vse deluje kot mora, je potrebno imeti kakovosten vir energije. Koliko časa traja baterija v slušnem aparatu, je odvisno od mnogih dejavnikov kot so: model slušnega aparata, moč, brezžično povezovanje ... Doba delovanja baterije je lahko od nekaj dni pa do enega meseca. Priporočamo, da imate rezervne baterije vedno pri sebi.

Veseli bomo, če boste izpraznjene baterije odstranili na okolju prijazen način. Nikoli jih ne zavrzite med gospodinjske odpadke. V AUDIO BM slušnih centrih skrbimo za zbiranje izpraznjenih baterij in njihovo predajo zbirnim centrom.

 

Rešitve za tinitus

Obstaja veliko načinov, da prevzamemo nadzor nad tinitusom in zmanjšamo vpliv na naše življenje. Čeprav zdravilo za tinitus ne obstaja, lahko vaš specialist ORL in slušni akustik strokovno pomagata ponovno prevzeti nadzor in upravljanje s simptomi. Izobraževanje in svetovanje skupaj z zvočno terapijo je lahko učinkovita kombinacija. Tako kot ni dveh ljudi, ki bi enako doživljala simptome tinitusa, mora biti tudi pristop k zmanjševanju težav, ki jih nekaterim prinese tinitus, individualno prilagojen.

 

Zaščita sluha

Voda za zdrava ušesa načeloma ne predstavlja težave. V nekaterih primerih pa je potrebno sluhovod dobro zavarovati, da voda ne pride v stik z ušesno sluznico oz. v srednje uho.

 

To še posebej velja za osebe (otroke in odrasle), ki imajo:

 • kronična vnetja srednjega ušesa,
 • poškodbo - perforacijo bobniča,
 • vstavljene timpanalne cevke (predvsem otroci),
 • ozke sluhovode, kjer voda rada zastaja,
 • so imeli operativen poseg v srednjem ušesu.

 

Kdaj uporabimo zaščito ušes pred vodo?

 • pri kopanju,
 • pri tuširanju,
 • pri negi las,
 • pri plavanju,
 • v bazenu,
 • v morju.

 

Nega in vzdrževanje

V AUDIO BM nam je mar za vaše odlično poslušanje, zato vam poleg kakovostnih in dostopnih slušnih aparatov nudimo številne izdelke, s katerimi bo nega in vzdrževanje slušnih aparatov preprosto opravilo.

S primernim čiščenjem in vzdrževanjem boste zagotovili kakovostno delovanje in podaljšali življenjsko dobo vaših slušnih aparatov. Za praktičen prikaz čiščenja in vzdrževanja slušnih aparatov smo vam vedno radi na voljo vaši slušni akustiki v AUDIO BM. Če želite opraviti ugoden nakup spodaj prikazanih izdelkov in baterij za slušne aparate in naročeno blago prejeti kar na dom, lahko naročilo oddate tudi v AUDIO BM spletni trgovini.

 

Servis

Za čas popravila vam brezplačno nudimo nadomestni slušni aparat, ki je vsaj tako kakovosten kot vaš. Večino okvar lahko odpravimo takoj. Če to vendarle ni mogoče, vam za čas popravila brezplačno  izposodimo najkakovostnejši nadomestni slušni aparat. Iz naše baze prenesemo vse nastavitve slušnega aparata v nadomestni slušni aparat. Nikoli več ne boste ničesar preslišali.

 

Garancija za novi slušni aparat

Za nove slušne aparate nudimo dve leti garancije. Tudi po izteku garancije bomo poskrbeli za vzdrževanje slušnega aparata v celotni življenjski dobi slušnega aparata - v skladu s Pravili ZZZS. Po potrebi vam bomo vedno brezplačno ponovno nastavili slušne aparate (na primer ob spremembi sluha).

 

Garancija na popravilo

Tudi v primeru hujše okvare ne skrbite! Servisni poseg in zamenjava rezervnih delov v našem slušnem centru je cenovno zelo dostopen (garancijsko popravilo je seveda brezplačno). Ker uporabimo izključno kakovostne, originalne in nove rezervne dele, na popravilo nudimo eno leto garancije*, če bi se ista napaka ponovila.

 

Vaša dolžnost

Vaša dolžnost je, da za slušni aparat skrbite v skladu z navodili proizvajalca, slušnega akustika, Pravili ZZZS, ter da se enkrat letno opravi brezplačni letni kontrolni pregled v AUDIO BM slušnem centru. Takšen pregled se vsako leto zabeleži tudi na garancijskem listu, ki ste ga prejeli ob prevzemu slušnega aparata. Garancijski list, prosimo, imejte ob letnem kontrolnem pregledu s seboj.

 

Vir

Lokacije podjetja
Letališka cesta 5, Ljubljana 1000

MARIBOR - Trg revolucije 6, Maribor 2000     059 044 056
CELJE - Ljubljanska cesta 5b, Celje 3000     059 044 053
TRBOVLJE - Rudarska cesta 2a, Trbovlje 1420     059 044 057
NOVO MESTO - Ljubljanska cesta 22, Novo mesto 8000     059 044 058
BREžICE - Kajuhova ulica 1, Brežice 8250     059 044 059
KRANJ - Likozarjeva ulica 1, Kranj 4000     059 044 954
KOPER - Pristaniška ulica 3, Koper 6000     059 044 054
MURSKA SOBOTA - Lendavska ulica 20, Murska Sobota 9000     059 044 979
ŠEMPETER PRI GORICI - Trg Ivana Roba 6, Šempeter pri Gorici 5290     059 044 977
VELENJE - Cankarjeva cesta 1a, Velenje 3320     059 044 973
LJUBLJANA VIč - Tbilisijska ulica 59, Ljubljana 1000     059 044971
JESENICE - Spodnji Plavž 5, Jesenice 4270     059 044 978
LJUBLJANA BTC - Letališka cesta 5, Ljubljana 1000     059 044 055, 059 044 970
Odpiralni čas
GMT 0

Odpiralni čas

Ponedeljek
09:00 - 18:00
Torek
09:00 - 18:00
Sreda
09:00 - 16:00
Četrtek
09:00 - 16:00
Petek
09:00 - 16:00
Sobota
Zaprto
Nedelja
Zaprto
 • Davčna številka:
 • 51106663
 • Ime podjetja:
 • AUDIO BM d.o.o., slušni aparati, medicinska oprema in storitve
 • Občina:
 • Ljubljana
 • Govoreči jeziki:
 • Slovenščina

Video

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

© 2019 Povezujemo.si® | Vse pravice pridržane. Izdelava: Mediacall d.o.o.

Povezujemo.si