Slovenir.si, spominki, darila in poslovna darila

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/5574/slovenirsispominkidarilainposlovnadarila-1492674836.jpg
Slovenir.si, spominki, darila in poslovna darila
Slovenir.si, spominki, darila in poslovna darila https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/5574/slovenirsispominkidarilainposlovnadarila-1492674836.jpg 0 05 0

Povprečno od 2 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Andrej Mulej (+)

Prešernova ulica 27, Šentjur 3230, Slovenija

031 632 474
info@slovenir.si

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Spletna trgovina in katalog www.slovenir.si je nastala na podlagi zavedanja, da imamo premalo znanja o svoji in drugih kulturah. Avtentičnost se nekako izgublja v hitrem tempu globalnega sveta, naša preteklost, znanja in izkušnje so premalo cenjene, pravzaprav podcenjene. Svet se vrti vedno hitreje, časa zaustaviti se, pogledati štorkljo na bregu potoka, pisan cvet na travniku, znancu v oči in ga iskreno povprašati po počutju, je vse manj ali ga sploh ni več. In v tem dirjajočem, kot dih kratkem življenju so okoli nas še vedno rokodelci, ljudje, ki s svojimi rokami ustvarjajo umetnine, v katere je vtkana njihova ljubezen, navdušenje, potrpežljivost in znanje, ki na žalost v veliki meri ostaja neopaženo in pozabljeno.

Zato želimo v naši spletni trgovini ponuditi čim več pristnih, domačih izdelkov, ki imajo lahko mnogo različnih imen in pomenov: spominek, suvenir, darilo, poslovno darilo, uporabni izdelek, pozornost, izkaz ljubezni…., kar koli kar v določenem trenutku poboža vašo dušo ali dušo tistega, ki bo izdelek prejel. Seveda pa vam poleg teh ponujamo tudi bolj komercialne izdelke, ki so prav tako zelo pomembni in potrebni v našem vsakdanu.

Naša želja je, da na naši spletni strani najdete tisto, kar iščete ali pa morda niti niste vedeli, da ste iskali, dokler tega niste zasledili v kateri od naših različnih kategorij (suvenirji, nastanitev in hrana, kuponi…). Trudimo se, da bo ponudba v vseh kategorijah vedno večja in da bo slovenir našel mesto med vašimi najljubšimi spletnimi popotovanji.

Iščete darilo, spominek, kraj za oddih, kupone ugodnosti....?

Potem je slovenir.si pravi kraj za vaše spletno popotovanje.

Spletna trgovina spominkov, daril, poslovnih daril in še mnogo drugega


Suvenirji

Nastanitev in hrana

Kam na potep

  • Vodeni izleti
  • Muzeji in galerijeVir

  • Davčna številka:
  • 28081919
  • Ime podjetja:
  • Andrej Mulej s.p., gradbena dela in trgovina
  • Občina:
  • Šentjur
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si