Slovenia Eco Resort

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/939/Untitled-1536073114.jpg
Slovenia Eco Resort
Slovenia Eco Resort https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/939/Untitled-1536073114.jpg 0 05 0

Povprečno od 253 ocen

Vaša ocena

Kamnik 44a, Kamnik 1241, Slovenija

030 462 407
info@sloveniaecoresort.com

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Velika planina se s čarobno in edinstveno pastirsko tradicijo, neokrnjeno naravo, prvovrstnimi dobrotami in izjemnimi razgledi, uvršča med najlepše planine doma in v svetu. V Eko resortu pod Veliko planino boste to čarobnost in edinstvenost lahko doživeli tudi sami. Na edinstveni lokaciji, ob vznožju Kamniških Alp, kjer vam čisti gorski zrak napolni pljuča, boste začutili naravo in sebe.

V udobnih lesenih hišicah, ki sledijo edinstveni arhitekturi pravih pastirskih bajt, vam bodo vonj po lesu, domačnost in pogled skozi okno, pričarali pravljično vzdušje.

 

Spanje

Sodobno opremljene lesene hišice v stilu pastirskih bajt Velike planine vam nudijo udobje, hkrati pa pričarajo duh tradicionalnega bivanja na Veliki planini.

V hišici lahko bivajo 4 osebe. Sestavljajo jo bivalni del, spalnica, kuhinjski del, kopalnica in terasa. Za petčlansko družino obstaja možnost dodatnega ležišča.

V hladnejših mesecih so hišice ogrevane s kaminom.

 

Kulinarika

Dan boste lahko začeli z okusnim zajtrkom iz domačih sestavin, ki vas bo napolnil energijo in vam omogočil popoln začetek dneva. 

 

Welness

Zasebna finska savna nudi popolno kombinacijo intimnosti in razkošja; za trenutke, ki jih želimo posvetiti le sebi in svojim najdražjim.

VIP wellness je namenjen do 6 osebam in je opremljen s sobo za počitek, z WC-jem, tušem in garderobo.

Nudimo vam tudi klasično masažo za prenovo telesa in duha. Masažo si lahko naročite tudi v svoji hišici.

 

Šport

 • Plavanje,
 • Kolesarjenje,
 • Pohodništvo,
 • Zimski športi,
 • Druge športne aktivnosti.

 

Otroci

Poskrbeli bomo, da bodo počitnice v Eko resortu pod Veliko planino za vaše otroke nepozabne. Tukaj se bodo otroci prijetno zaposlili in naučili tudi česa novega.

Na kmetiji v malem otroci lahko spoznajo avtohtone slovenske živali, sodelujejo pri njihovem hranjenju in negi. Na vodenih delavnicah se lahko naučijo molže krav ali koz, poučili jih bomo o pridelovanju sira in drugih mlečnih izdelkov. Vi, odrasli, pa si v tem času lahko privoščite urico miru in časa le zase.

Na igralih iz naravnih materialov lahko preizkušajo svoje gibalne sposobnosti in spretnosti ter uživajo v družbi svojih vrstnikov.

Zagotavljamo vam, da bodo ob koncu dneva vaši otroci že pri prvi pravljici sladko zaspali.

 

Posebna ponudba

Poslovni dogodki in praznovanja

V objemu narave, le nekaj kilometrov iz Kamnika, vam v prijetnem ambientu tradicionalnega toplarja nudimo možnost najema prostora, ki sprejme do 120 ljudi.

Ogrevana dvorana  z vonjem po lesu, prekrasnim razgledom, odlično wi-fi povezavo je več kot primeren prostor za neformalna ali formalna druženja, konference, teambuiildinge, novoletne zabave, rojstne dnevne zabave in druge dogodke.


Poroka v naravi

Za nepozaben poročni dan, vam bomo pripravili civilni in cerkveni obred v objemu narave!

Vaš poseben dan bomo prilagodili vaši željam, zato nas pokličite ali nam pišite ter sporočite vaše želje.


Praznovanje otroških rojstnih dni

Naj vaš otrok praznuje svoj rojstni dan v idiličnem okolju, v zeleni naravi, v družbi živali in pod vodstvom strokovnih animatorjev.

Starši pa si ob tem lahko privoščite miren oddih ob pijači, v savni ali na masaži.

 

Team building

Se želite odmakniti od svojega vsakdanjika in preživeti lep aktiven dan s svojimi sodelavci?

Vabimo vas v Slovenia Eco resort, v objem narave in enega izmed 7 najlepših glampingov v Evropi po Forbesovi lestvici 2018 in 13 najlepših resortov na svetu po mnenju revije Vanity Fair.

Slovenia Eco resort nudi več različnih lokacij na prostem, zato omogočamo izvajanje tudi več team building iger hkrati. Kar je zelo dobrodošlo ob večjem številu ljudi. Med zelo popularne v resortu sodijo, Iskanje zaklada po planšarsko, Grand Prix racing, Izdelovanje ledenih skulptur, Food market, Golf simulator, itd.

 

Paketi

 

Cenik


Za rezervacije ali dodatna vprašanja nas kontaktirajte.

 

Vir

 

 • Davčna številka:
 • 99485877
 • Ime podjetja:
 • Eko resort pod Veliko planino
 • Občina:
 • Kamnik
 • Govoreči jeziki:
 • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si