Slikopleskarstvo Matjaž Petrič s.p.

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1754/slikopleskarstvomatjazpetricsp1-1462782064.png
Slikopleskarstvo Matjaž Petrič s.p.
Slikopleskarstvo Matjaž Petrič s.p. https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1754/slikopleskarstvomatjazpetricsp1-1462782064.png 0 05 0

Povprečno od 16 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Matjaž Petrič (+)

Ješetova ulica 89, Kranj 4000, Slovenija

031 684 933
info@pobelim.si

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Podjetje Slikopleskarstvo Matjaž Petrič s.p. vam hitro in elegantno prepleska in poskrbi za dobro počutje v vaših prostorih. Ker je pleskanje lahko zelo stresno in umazano delo vam le to opravimo mi s pomočjo dolgoletnih iskušenj in strokovnimi prijemi, kar zagotavlja hitro opravljeno delo, in seveda profesionalen izgled prostora. Obenem pa vam zagotovimo, da vam po našem odhodu ni potrebno organizirati čistilne akcije.

 

Beljenje

Po končanem “grobem delu” na stenah sledi še zadnji epilog do popolnega stanovanja – izbira barvne palete ter beljenje. Še tako lepo urejeno stanovanje s profesionalno izdelanimi stenami lahko izgleda katastrofalno, če ni lepo barvno usklajeno in profesionalno pobeljeno.

 

Tapete

Vam odpada stari belež? Imate poškodovane stene? Želite polepšati vaše bivalne prostore? Kontaktirajte nas in z veseljem vam svetujemo in preuredimo vaše prostore. Poskrbite za svoje počutje in eleganco vašeg bivanja.

 

Pleskanje

Lepota se ne odraža samo v estetsko dovršenih stenah. Svoj detajl na izgledu stanovanja oz. nepremičnine pusti tudi vtis okolice in elementov v njej. Dotrajanja, razpokana in oluščena barva ni samo estetsko odbijajoča, ampak vaši lastnini krajša življensko dobo.

 

Strojno brušenje

Predpriprava sten je lahko zahtevno opravilo. Pravilno pripravljene stene omogočajo dober oprijem barv, tapet,… Obenem pa lahko nepravilno privpravljena stena povzroči nemalo sivih las. Pri nas vam lahko ponudimo celovite rešitve prenove in obdelave in dodelave vaših sten.

 

Glajenje sten oz. kitanje

Poleg naših barvnih storitev ponujamo tudi široko paleto opcij renovacij sten in ravnih površin. Poškodovane oz na novo postavljene stene niso lepe na pogled. Polne so neravnin in nepravilnosti. Ključ do popolnega stanovanja so popolne stene.

 

Bandažiranje in vogalniki

Profesionalna obdelava knaufa zajema tudi bandažiranje. Gre za postopek kjer stik dveh plošč obdelamo z bandažno mrežico in spoj prevlečemo z gipsom. Ko se nanos posuši postopek ponovimo in steno pripravimo na nadaljno obdelavo.

 

Pleskanje fasad in napuščev

Za pleskanje fasade in lesenega napušča se ne odločamo le,da bo naša hiša lepša od sosedove. Odločimo se zato,da skrbimo za čim daljšo življensko dobo lesa in da preprečimo pokanje in luščenje fasadnih materialov.

 

Zaščita

Ste naveličani pospravljanja in čiščenja ostankov barve po beljenju oz. renovaciji stanovanja? Že samo delo je utrudno, če pa vam sledi še dolgotrajno čiščenje ostankov barv, pa zadeve lahko potanejo res nevzdržne.

 

Pospravljanje

Na koncu vedno sledi najtežje opravilo celotne operacije. Pospravljanje!

 

Vir

  • Davčna številka:
  • 29704090
  • Ime podjetja:
  • Ješetova ulica 89, 4000 Kranj
  • Občina:
  • Kranj
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

Video

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si