Slednik, detektivske storitve, Ignacij Pečoler s.p.

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/2882/slednikdetektivskestoritveignacijpecolersp1-1467810303.jpg
Slednik, detektivske storitve, Ignacij Pečoler s.p.
Slednik, detektivske storitve, Ignacij Pečoler s.p. https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/2882/slednikdetektivskestoritveignacijpecolersp1-1467810303.jpg 0 05 0

Povprečno od 505 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Ignacij Pečoler (+)

Sejmiška cesta 16, Slovenj Gradec 2380, Slovenija

031 393 332
02 8831171
info@slednik.si

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Sem zasebni detektiv z dolgoletno prakso v policiji, gospodarstvu, v zasebnem varovanju ter z bogatimi izkušnjami na področju delovnega prava. V praksi sem poleg detektivskega dela opravljal klasična policijska dela (opazovanje, patruljiranje, sledenje, opravljanje razgovorov z osumljenci, ogled kraja kaznivega dejanja,...), dela varnostnega menedžerja v zasebnem varovanju (izdelava varnostnih načrtov, nadzor in kontrola pri izvajanju del varnostnikov, usposabljanje kandidatov za varnostnike,...), vodenje kadrovskih evidenc, vodenje disciplinskih postopkov, vodenje postopkov za redno in izredno odpoved pogodbe o zaposlitvi in še več. Moje pestre in dolgoletne izkušnje kažejo mojo usposobljenost, zato si oglejte oglejte ponudbo storitev za podjetja ali za fizične osebe in me kontaktirajte.

 

Slednik

Detektiv sme pridobivati informacije neposredno od osebe, na katero se podatki nanašajo, lahko pa tudi od drugih oseb, ki imajo podatke in so jih pripravljene dati prostovoljno, iz evidenc in iz sredstev javnega obveščanja.

Prav tako sme pridobivati podatke z osebno zaznavo. Pri izvajanju osebne zaznave lahko detektiv uporablja naprave za slikovno snemanje v okviru naloge iz pooblastila. Fotografije lahko služijo kot dokaz v nadaljnjih postopkih.

 

Detektiv ima v okviru pisnega pooblastila stranke pravico pridobivati podatke iz:

 • evidence registriranih vozil (registrsko označbo, po­datke o lastnikih in podatke o vozilu);
 • registra stalnega prebivalstva in centralnega registra prebivalstva (podatke o osebnem imenu, datumu rojstva, enotni matični številki občana, državljanstvu, času in kraju stalnega in začasnega prebivališča);
 • evidence zavarovancev (podatke o zaposlitvi, deloda­jalcu, delovnem mestu in prejšnjih zaposlitvah); slovenskega ladijskega registra in registra zrakoplo­vov (podatke o plovilih in lastnikih).

Detektiv sme vpogledati v sodne in upravne spise ali si iz njih prepisati podatke, kadar ima po zakonu, ki ureja to področje, pravico tudi stranka, ki ga je pooblastila

 

Za podjetja

Prisotnost alkohola ali drog na delovnem mestu

(alkotesti, testi za prisotnost drog)

 

Zloraba pravice do povračila potnih stroškov

(prevoza na delo in z dela)

 

Sum zlorabe bolniške odsotnosti

 • o zlorabah pravice do zadržanosti z dela zaradi bolezni ali poškodbe,
 • opravljamo kontrolo na naslovu kjer se pacient zdravi (obiski na domu, kjer preverimo, če bolnik upošteva navodila zdravnika za čas zdravljenja),
 • preverjanje morebitnih kršitev pravice do zadržanosti z dela z osebnim zaznavanjem na javnih ali z javnosti dostopnih krajih.

 

Zbiranje informacij o drugih disciplinskih kršitvah in kršilcih

(prisotnost na delovnem mestu/na terenu, zloraba delovnih sredstev za osebne namene…)

 

Ugotavljanje kršitve konkurenčne klavzule vaših zaposlenih

 

Odkrivanje »hišnih tatov«

(postavljanje »pasti« za hišne tatove, poligrafska testiranja)

 

Preverimo premoženje dolžnika

(možnosti izterjave, po potrebi poiščemo manjkajoče podatke za uspešno sestavo predloga za izvršbo)

 

O podatkih o uspešnosti in poslovnosti pravnih oseb

(če imate poslovno priložnost poslovati z novim partnerjem, pa se želite prepričati kako uspešen je, če imate namero kupiti, prevzeti ali združiti drugo podjetje s svojim in želite pred tem preveriti poslovanje. Poleg podatkov iz uradnih evidenc zberemo tudi razpoložljive podatke o vsakdanjem poslovanju subjekta)

 

Svetovalne naloge

(svetovanje na področju preprečevanja kaznivih dejanj in drugih škodljivih dejanj, izdelava predloga varovanja na osnovi predhodnega varnostnega pregleda, svetovanje pri izbiri sistemov varovanja, preverjanje delovanja varnostnega osebja in varnostnega sistema v skladu z zakonom)

 

Preiskava zavarovalniških goljufij

 

Vročanje

(osebno vročanje pisanj pri disciplinskih postopkih, osebno vročanje pisanj v zvezi s postopki ob rednih ali izrednih odpovedih, vročanja za sodišča, vročanje ostalih pisanj)

 

Preverjanje kandidatov za zaposlitev

 

Privat

Pogrešane osebe

(če vas je zapustil partner, ki bi moral skrbeti za svojega otroka pa ne veste kje je, če imate otroke, ki se vam že dolgo niso oglasili in ne veste kje so, če želite poiskati svojega sorodnika zaradi različnih osebnih vzrokov (dedovanje,…), iskanje bioloških staršev, podatki za sestavo družinskega drevesa)

 

Dolžniki

(če ste posodili komu denar, sedaj pa je oseba »izginila« z denarjem vred, če ste šli komu za poroka, pa sedaj dolžnika upnik ne najde in bremeni vas in pa preverimo premoženjsko stanje dolžnika glede možnosti poplačila dolgov)

 

Anonimna pisma, pozročitelji škod

(informacije o avtorjih nonimnih pisem in o povzročiteljih materialnih in nematerialnih škod – če vam kdo pošilja pisma z neprijetno vsebino in želite ugotoviti kdo se za tem skriva ali če želite poiskati povzročitelja materialnih in nematerialnih škod)

 

Ukradeni ali izgubljeni predmeti

( v kolikor so vam ukradli avto ali gre za kakšno drugo stvar ki je ukradena/izgubljena in jo želite nazaj)

 

O dokaznem gradivu

(potrebnem za zavarovanje ali dokazovanje pravic in upravičenj stranke pred pravosodnimi in drugimi organi oziroma organizacijami, ki v postopkih odločajo o teh pravicah. Zbiranje podatkov pri postopkih pred sodiščem v primerih dedovanja (preverjanje pristnosti oporok, darilnih pogodb,…) in zbiranje podatkov, ki so pomembni za dokazovanje upravičenj pri raznih sodnih sporih (mejni spori, lastniški spori,…))

 

O kaznivih dejanjih, ki se preganjajo za zasebno tožbo ter o njihovih storilcih

(če kdo blati vaše ime in potrebujete podatke za vložitev ovadbe na pristojno sodišče)

 

Preverjanje zakonske nezvestobe

 

Droga v družinskem krogu

 

Svetovalne naloge

( na področju preprečevanja kaznivih dejanj in drugih škodljivih dejanj)

 

Izdelava predloga varovanja

Na osnovi predhodnega varnostnega pregleda, svetovanje pri izbiri sistemov varovanja, preverjanje delovanja varnostnega osebja in varnostnega sistema v skladu z zakonom

 

 

Vir

 • Davčna številka:
 • 10771247
 • Ime podjetja:
 • Slednik Ignacij Pečoler s.p. detektivske storitve
 • Občina:
 • Slovenj Gradec
 • Govoreči jeziki:
 • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si