Slaščičarstvo Medved, Petra Navodnik Pšeničnik s.p.

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/3306/slascicarstvomedvedpetranavodnikpsenicniksp55-1471865245.jpg
Slaščičarstvo Medved, Petra Navodnik Pšeničnik s.p.
Slaščičarstvo Medved, Petra Navodnik Pšeničnik s.p. https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/3306/slascicarstvomedvedpetranavodnikpsenicniksp55-1471865245.jpg 2.5 05 2

Povprečno od 100 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Petra Navodnik Pšeničnik (+)

Otiški Vrh 115, Šentjanž pri Dravogradu 2373, Slovenija

031 536 061
navodnik.petra@gmail.com

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Podjetje Slaščičarstvo Medved, Petra Navodnik Pšeničnik s.p. vam ponuja peko peciva in tort po naročilu.

Predstavljamo vam ponudbo Slaščičarstvo Medved, ki poleg ostalih slaščic še posebej slovi po pripravi okusnih tort najrazličnejših oblik.

Peka tort po naročilu

Posebnost v naši ponudbi so torte s sliko, ki jo lahko pojeste. S posebnim postopkom nanesemo živilsko barvo na posebno sladkorno podlago. Potrebujemo le vašo sliko in vam izdelamo torto s katero lahko prijetno presenetite svoje najdražje. Sliko nam lahko pošljete po elektronski pošti.
Izdelamo vam tudi sanjsko poročno torto ob kateri vam zastane dih.

 

Izdelava tort

V naši slaščičarni smo še posebaj specializirani za izdelovanje tort za najrazličnejše priložnosti. Poleg standardnih tort za poroke, rojstnodnevne zabave, obletnice so naša posebnost okusne torte nenavadnih oblik in barv ter torte s fotografijo, ki je za pojesti.

 

Otroške torte

Pripravljate svojim najmlajšim rojstnodnevno zabavo, pa vam manjka samo še izvirna torta. Pri nas vam pripravimo rojstnodnevne torte najrazličnejših oblik in motivov.

 • Davčna številka:
 • 49894412
 • Ime podjetja:
 • Slaščičarstvo Medved, Petra Navodnik Pšeničnik s.p.
 • Občina:
 • Šentjanž pri Dravogradu
 • Govoreči jeziki:
 • Slovenščina

Video

KOMENTARJI

Dodaj komentar

 • Velika pohvala

  ,

  5.0 5.0 0 5 3
  Storitev
  Kvaliteta
  Osebje
  velika pohvala g. Medved, Lahko ste nam, vsem podjetnikom VELIK VZGLED, čestitke Nataša Horjak
  Oceni mnenje:
 • PORABA ELEKTRIKE

  ,

  0.0 0.0 0 5 3
  Storitev
  Kvaliteta
  Osebje
  Zoran Medved Sem lastnik slaščičarne. Sezona največje porabe energije je v mojem poslu seveda poletje. V letu 2015 sem z Tesla Saver ECOjem samo v juliju in avgustu prihranil 185 evrov, v naslednjih mesecih pa sem še naprej varčeval. Denar, ki sem ga prihranil v obdobju enega leta, sem dal svojim zaposlenim kot bonus na koncu leta. *
  Oceni mnenje:

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si