Slaščičarna Mladost

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/2029/SlaiarnaMladost-1463755548.png
Slaščičarna Mladost
Slaščičarna Mladost https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/2029/SlaiarnaMladost-1463755548.png 0 05 0

Povprečno od 8 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Suzan Fetai (+)

Kocljeva ulica 12, Murska Sobota 9000, Slovenija

031 226 864
slascicarnamladost@gmail.com

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Slaščičarna Mladost v Murski Soboti je ena izmed pionirskih slaščičarn z dolgoletno tradicijo, sladoled se z ljubeznijo pripravlja že od 1990!

 

Podjetje gradi svoj ugled kot sodobno in zanesljivo podjetje z vrhunsko tehnologijo. Visoko specializiran raziskovalno-razvojni oddelek razvija recepture, ki so sposobne zadovoljiti najrazličnejše zahteve sodobnega potrošnika.

V proizvodnji sladoledov uporabljamo samo prvovrstne surovine brez gensko spremenjenih organizmov, umetnih barvil in arom. Kupci nas poznajo po številnih novostih, ki jih vsako leto ponudimo trgu in na to smo najbolj ponosni. Zadovoljen potrošnik je namreč glavno vodilo pri našem delu.

 

Vroči dnevi so idealni za prijetno osvežitev v obliki sočnih sladoledov. Pri nas vas čaka pestra ponudba, saj lahko izbirate med 20 raličnimi okusi in vrstami sladoledov, ki jih pripravljamo sami. Recepti in priprava so se od našega začetka do danes izpopolnili do vrhunskega okusa. Ponudba zajema klasične in presne sladolede ter različne sadne in sladoledne kupe ter sorbet.

 

Ponujamo vam številne sadne kupe, pripravljene iz svežega sadja in sladoleda, ki jih vsako leto prilagodimo novim trendom, so doživetje, ki ga boste le s težka pozabili.

 

Ponujamo vam tudi kavo za sabo

Današnji ritem življenja od nas zahteva vedno več in velikokrat se zgodi, da nam v vrtincu neskončnih opravkov zmanjka časa za drobne stvari, ki nam pomenijo največ. Slovenska kava za s sabo poskrbi, da med vsakodnevnim hitenjem uspemo ustaviti tok misli samo za trenutek. Za to poskrbita prijazen nasmeh prodajalca izza tricikla in prikupen lonček za s sabo, iz katerega veje omamen vonj po žlahtni kavi.

  • Davčna številka:
  • 58549412
  • Ime podjetja:
  • Slaščičarna mladost.s Suzan Fetai s.p.
  • Občina:
  • Murska Sobota
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si