Šiviljski atelje Mici, Maja Holc s.p.

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/4129/siviljskiateljemicimajaholcsp60-1481183596.jpg
Šiviljski atelje Mici, Maja Holc s.p.
Šiviljski atelje Mici, Maja Holc s.p. https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/4129/siviljskiateljemicimajaholcsp60-1481183596.jpg 0 05 0

Povprečno od 80 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Maja Holc (+)

Trg svobode 9, Gornja Radgona 9250, Slovenija

041 982 910
mici.unikat@gmail.com

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Mici izdelki so sešiti z dušo. Izdelke odlikujejo skrbno izbrani materiali, kvalitetna izdelava, prijazna postrežba in možnost, da so izdelki narejeni točno po vaših željah in potrebah. V našem šiviljskem ateljeju vam nudimo tudi storitve kot so popravila in šivanje po meri. Vse to pa je sešito z izkušenimi rokami in veseljem do dela. Naše podjetje je družinsko – zanj dihamo prav vsi, sama kot direktorica podjetja, kot tudi moj partner, sin, hčerka in zet.

Ko vstopite v šiviljski atelje, se lahko udobno namestite na fotelj in pobrskate med modnimi revijami ter poiščete navdih za vaš nov kos garderobe. Na pisalni mizi je za vas vedno na razpolago lično urejen in zelo podroben cenik, da boste svoj nakup lahko kar najbolje načrtovali. Še preden pa boste sedli na udoben fotelj, vas bo verjetno pritegnil prodajni del z unikatnimi izdelki, kjer boste imeli kaj za videti. Morda najdete kaj unikatnega zase ali za darilo vašim najdražjim. Ob prodajnem delu lahko opazite ogledalo in diskretno garderobo, da bo vaše naročilo izpeljano tako, kot se za najboljše stranke spodobi. Nazadnje boste opazili še šivalni del, ki je srce našega podjetja; prostor, kjer nastajajo šiviljski izdelki, ki osrečujejo naše stranke.

 

Popravila

V našem šiviljstvu vam nudimo vse vrste popravil, med drugim:

 • Popravilo dolžine,
 • Oženje in širjenje oblačil,
 • Menjava zadrg,
 • Menjava podloge,
 • Menjava žepov.

 

Šivanje po meri

V šiviljskem ateljeju mici vam sešijemo tudi oblačila po vaši meri.

Šivamo za poročne, maturitetne, valente, birmanske, obhajilske priložnosti, kot tudi ZA poslovno modo. z veseljem pa sešijemo tudi kakšen kos oblačila za vsak dan, morda kaj odštekanega in popolnoma unikatnega? Meja je le vaša domišljija.

Krila, Obleke, Hlače, Srajce, Majice, tope, Tunike

 

Unikatni izdelki

Unikatni izdelki mici so srce našega šiviljskega ateljeja.

Tukaj se sprosti domišljija, ustvarjalna žilica in vsak izdelek nosi v sebi dušo šivilje, kot tudi naročnika.

Izdelamo lahko najrazličnejše izdelke, med drugim izdelujemo copate, torbice, predpasnike, prte, odeje, pregrinjala za vzglavnike idr.

 

Vir

Priponke
 • Davčna številka:
 • 73807079
 • Ime podjetja:
 • Šiviljski atelje Mici, Maja Holc s.p.
 • Občina:
 • Gornja Radgona
 • Govoreči jeziki:
 • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si