Šinkovec transport, logistika, d.o.o.

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/5152/sinkovectransportlogistikadoo1-1488955232.jpg
Šinkovec transport, logistika, d.o.o.
Šinkovec transport, logistika, d.o.o. https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/5152/sinkovectransportlogistikadoo1-1488955232.jpg 0 05 0

Povprečno od 14 ocen

Vaša ocena

Kontaktne osebe
Dejan Šinkovec (+)
Hočevar Urška (+)
01 2926101

Kriška vas 111, Višnja Gora 1294, Slovenija

01 2926100
041 331 893
01 2926101
info@sinkovec-transport.si

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Smo transportno podjetje Šinkovec transport d.o.o., z dolgoletno tradicijo in lastnim voznim parkom.

Naše storitve obsegajo prevoze v domačem in mednarodnem prometu, tako kompletnih kot delnih/zbirnih pošiljk. Naši tovornjaki prihajajo v izvedbah cerada / tandem  ter v izvedbi vlačilca in volumenske prikolice. Imamo možnost prevoza nevarnega, ADR blaga, možnosti prevoza nekontaminiranih odpadkov ter možnosti skladiščenja in pretovarjanja blaga v Ljubljani.

Z rednimi linijami pokrivamo področje Zahodne Evrope, od Španije, Italije, Nemčije, Avstrije, specializirani smo za prevoze po Franciji prav tako pa opravljamo tudi prevoze v države bivše Jugoslavije.

Zaradi lastnih potreb se naša sekundarna dejavnost vse bolj razvija tudi na področju administrativnih, kadrovskih in računovodskih storitev.

Naj bo dostava, organizacija in pisarna naša skrb, biznis vaše delo!


Vozni park

Vozila spadajo med ekološko najsodobnejša vozila z motorji EURO 6. Vsa vozila so opremljena z ADR opremo, za prevoz nevarnih oz. vnetljivih snovi, varnostno opremo za pritrjevanje raznovrstnih tovorov, GPS sledenjem za nadzor vozil, telefoni in izkušenimi vozniki.

Ker so vsa vozila v našem voznem parku opremljena s sodobno tehnologijo, lahko naročnike prevozov ažurno obveščamo o trenutni lokaciji vozil. Možnost imamo tudi prevoz odpadkov in prevoz z coil coritom – muldo.

Vsa tovorna vozila so opremljena z ADR opremo za prevoz nevarnih in vnetljivih snovi.

 

Vir

Lokacije podjetja
Kriška vas 111, Višnja Gora 1294, Slovenija

POSLOVNA ENOTA - Cesta dveh cesarjev 393, Ljubljana 1000, Slovenija
  • Davčna številka:
  • 87501805
  • Ime podjetja:
  • Šinkovec transport, logistika, d.o.o.
  • Občina:
  • Ivančna Gorica
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si