Sinergija z jogo, Lidija Batič s.p.

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/5385/sinergijazjogolidijabaticsp3-1490793959.jpg
Sinergija z jogo, Lidija Batič s.p.
Sinergija z jogo, Lidija Batič s.p. https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/5385/sinergijazjogolidijabaticsp3-1490793959.jpg 0 05 0

Povprečno od 5 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Lidija Batič (+)

Cesta Františka Foita 8, Velenje 3320, Slovenija

031 822 347
sonce.lidija@gmail.com

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Pri Sinergija z jogo, Lidija Batič s.p. iz Velenja se ukvarjamo s poučevanjem in organiziranimi tečaji joge plesa oz Shakti Dance in jogo zavedanja oz. Kundalini jogo.

Shakti Dance ali joga plesa, je disciplina, ki združuje jogo in ples. V zgodnjih devetdesetih dvajsetega stoletja jo je na podlagi lastnih spoznanj in naukov, ki bazirajo na Kundalini Yogi, kot jo poučuje Yogi Bhajan, razvila Sara Avtar Olivier.

Shakti Dance zajema vzhodne in zahodne plesne sloge, tako klasične kot moderne, s poudarkom na osnovnih principih oblike in dinamike, značilnosti na energetskih nivojih. Različni aspekti plesa postanejo orodja oziroma instrumenti iz katerih lahko izbiramo in preko katerih stimuliramo in zbalansiramo notranjo energijo. Ob zavestnem prakticiranju plesa, nam ponuja radostno milino in zdravja polno jogijsko pot. Shakti ples sledi skupnemu cilju s Kundalini Yogo, da razširi zavedanje in razvije ter izrazi potencial duše v vsakodnevnem življenju.

Shakti ples nam nudi preko harmoničnega odpiranja praničnega in avričnega telesa, pot do umetnosti zavestnega in prostega plesa. Lahko je nežen, subtilen in hkrati zelo dinamičen. Predstavlja ozaveščeno in sistematično vadbo, prilagojeno in usmerjeno v naše lastne zmogljivosti. Jogijsko ali plesno predznanje ni potrebno.

Delavnica Shakti Dance je sestavljena iz osmih faz: uglasitve, raztezalnih vaj in asan, gibanja s plesnimi koraki z namenom spodbujanja energije, prostega plesa, sproščanja, meditacije in zaključka.

Kundalini joga je joga zavedanja. V Kundalini jogi so najpomembnejše - izkušnje. Vaše izkušnje gredo direktno skozi srce. Tega ni mogoče popisati z besedami, vaša zavest jih ne bo sprejela. Morda le vaš um.

Vse, kar potrebujete, je razširitev mej zavesti k dojemanju usmiljenja in razumevanju resnice. Potem lahko svobodno načrtujete svoje zivljenje, kakor boste želeli. Lahko boste živeli in izžarevali ustvarjalnost in brezkončnost na vseh področjih življenja.

  • Davčna številka:
  • 57385882
  • Ime podjetja:
  • Sinergija z jogo, Lidija Batič s.p.
  • Občina:
  • Velenje
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si