Sila svetovanje

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/518/sila-svetovanje (2)-1457516537.jpg
Sila svetovanje
Sila svetovanje https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/518/sila-svetovanje (2)-1457516537.jpg 0 05 0

Povprečno od 9 ocen

Vaša ocena

Rimska cesta 25a, Ljubljana 1000

041 338 445
iztok@sila-co.si

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Iztok Sila, ustanovitelj podjetja Sila Consulting, ima mnogo praktičnih izkušenj na področju marketinga. Sodeluje z najboljšimi strokovnjaki, ki dopolnjujejo njegova znanja in kompetence, ter tako nudi zaokroženo storitev, s katero podjetjem pomaga maksimalno izkoristiti priložnosti na trgu.

 

Znanje, ki prinaša rezultate!

S svojim pristopom, ki temelji na poglobljenem znanju in poznavanju specifik panoge, svojim naročnikom prinašamo merljive poslovne rezultate. Pri tem zagotavljamo tesno sodelovanje in gradnjo dolgoročnega odnosa.

Dolgoročno sodelovanje

Naš prvi skupni projekt je šele začetek. Stremimo k njegovi uspešni izvedbi in tako postavljamo temelje za dolgoročno sodelovanje. Razumevanje potrošnikov, kupcev in naročnikov ter prilagajanje njihovim potrebam in željam nam omogoča pripravo rešitev za ta trenutek in pogled v prihodnost.

 

Iztok Sila

Iztok Sila že dolga leta aktivno deluje v stroki. Sodeloval je z najrazličnejšimi podjetji in jim v različnih ekipah pomagal dosegati uspehe. Vsa leta tudi predava, trenutno na Višji šoli za gostinstvo in turizem na Bledu, Gea Collegu - Fakulteti za podjetništvo, Visoki šoli za vinarstvo in vinogradnišvo v Vipavi in na Visoki šoli za poslovne vede v Ljubljani. Vodi pogovore in okrogle mize ter (so)organizira konference s področja marketinga, tako doma kot v tujini.

Iztok Sila je bil diplomant prve generacije študija MBA na predhodnici današnje IEDC-Poslovne šole Bled, ki je tiste čase delovala na Brdu pri Kranju. Na svoji poslovni poti se je kalil v vodilnih marketinških agencijah v Sloveniji in na Hrvaškem. Sodeloval je z mednarodnimi mrežami oglaševalskih in medijskih agencij ter skrbel za odlične naročnike in blagovne znamke – domače, regijske in globalne – z najrazličnejših področij: od avtomobilizma, telekomunikacij in turizma do mode, športa, kulture in knjigotrštva.

Ves čas je aktiven član strokovnih združenj in institucij, v okviru katerih sooblikuje stroko in poskuša vplivati na njen razvoj. Je mentor programov Društva za marketing Slovenije in IEDC-Poslovne šole Bled, predsednik nadzornega odbora Slovenske oglaševalske zbornice. Bi je član Poslovno-marketinškega sveta Olimpijskega komiteja Slovenije, predsednik Sveta Slovenskega etnografskega muzeja ter dolgoletni član upravnega odbora Društva za marketing Slovenije.

Pred ustanovitvijo podjetja Sila Consulting je vodil marketing in odnose z javnostmi v Mladinski knjigi Založbi, še prej pa je bil direktor sektorja za marketing Telekoma Slovenije. Je nosilec naziva »marketinški direktor leta«, ki ga podeljuje Društvo za marketing Slovenije.

 

Storitve:

 

Vir

  • Davčna številka:
  • 41441508
  • Ime podjetja:
  • Sila svetovanje, poslovno svetovanje in izobraževanje, Iztok Sila, s. p.
  • Občina:
  • Ljubljana
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si