Shape boxing trening center

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/2922/logo-1467969458.png
Shape boxing trening center
Shape boxing trening center https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/2922/logo-1467969458.png 0 05 0

Povprečno od 23 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Tamara Smonker (+)

Vodovodna cesta 99, Ljubljana 1000, Slovenija

040 886 604
tamara.smonker@shapeboxing.net

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Shapeboxing trening center je doživetje kakršnega ste si vedno želeli! Stranski učinki so vitalno telo in sproščanje zavrte negative.

Shape boxing je dinamični trening z metaboličnim efektom, ki je zasnovan tako, da pospešuje izgorevanje maščob, hkrati pa definira mišični tonus. Je edinstven vadbeni program, ki združuje borbeni, funkcionalni & stabilizacijski koncept, ki zagotavlja najkvalitetnejše oblikovanje telesa. Gre za nadzorovan pristop, z novimi pogledi na tehnike borilnih veščin in za izjemno telesno pripravljenost.

Energična vadba, ki te zasvoji in je primerna tako za začetnike, kot dobro pripravljene posameznike. Preizkusite svojo vztrajnost in se nam pridružite, saj boste z vadbo okrepili celo telo, se znebili odvečnih kilogramov, hkrati pa obvladovali vsakdanje stresne situacije.

 

Programi

Shapeboxing je blagovna znamka licenčne športne vadbe, ki sem jo zasnovala skozi svojo športno pot. Izhaja iz strastne predanosti treniranju in borilnim veščinam, kot so tajski boks, kickboks in karate. Če misliš, da omenjeni športi niso zate, se motiš.

 

Vsak si želi še pikico na i. Zaradi tega smo v našem centru razvili tri različne programe hujšanja, ki pripomorejo k temu, da boste svojo piko na i dosegli tako, da bodo učinki vidni in dolgoročni.

 

Namenjeni so osebam, ki želijo popolno pozornost trenerja in s tem seveda hitrejši napredek, hkrati pa so usmerjeni v svoj individualni cilj, ki ga skupaj s trenerjem dosežeta.

 

ShapeCamp se izvaja na elitnih lokacijah, kjer se predajamo izključno treniranju svojega telesa in uživanju tamkajšnjega podnebja, ter seveda izbrani in uravnoteženi prehrani, ki jo skuha za nas tamkajšnji kuhar.

 

 

Cenik

Urnik

 

 

Vir

  • Davčna številka:
  • 77095111
  • Ime podjetja:
  • Sinergie, druge športne dejavnosti, Tamara Smonker s.p.
  • Občina:
  • Ljubljana
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

Video

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si