Servis medicinske in laboratorijske opreme, Medico Tehnika d.o.o.

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/6117/servismedicinskeinlaboratorijskeoprememedicotehnikadoo-1502901888.png
Servis medicinske in laboratorijske opreme, Medico Tehnika d.o.o.
Servis medicinske in laboratorijske opreme, Medico Tehnika d.o.o. https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/6117/servismedicinskeinlaboratorijskeoprememedicotehnikadoo-1502901888.png 0 05 0

Povprečno od 4 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Sašo Milavec (+)

Trpinčeva ulica 108, Ljubljana 1000, Slovenija

01 232 85 85
info@medicotehnika.si

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Medico Tehnika d.o.o. je slovensko podjetje, ki nadaljuje s tradicijo na področju servisiranja in prodaje medicinske in laboratorijske opreme z ustanovitvijo podjetja za servis in montažo parnih sterilizatorjev v letu 1968.

Z več kot 45 letnimi izkušnjami na trgu smo sinonim za profesionalno izvedene storitve in nosilci zastopstev za vodilna podjetja na področju opreme in tehnologij za potrebe medicine in laboratorijev.


Oprema za laboratorije

Medico Tehnika d.o.o. nudi vso potrebno laboratorijsko opremo , kjer nam širok nabor dobaviteljev omogoča, da strankam nudimo najprimernejši produkt za specifične potrebe, še posebej pa smo specializirani na področju varnostnih komor.


Oprema za medicino

Medico Tehnika d.o.o. ima dolgoletne izkušnje in obširne reference pri dobavi opreme in nudenju podpornih storitev medicinski stroki in ustanovam.


Če potrebujete zanesljivega dobavitelja laboratorijske opreme, nas kontaktirajte TUKAJ in s strokovnim nasvetom vam bomo pomagali izbrati pravo rešitev za vaše potrebe.


Od ustanovitve naprej je cilj podjetja, približati se potencialnim kupcem in poslovnim partnerjem z vrhunskimi in cenovno sprejemljivimi prodajnimi programi ter zanesljivimi servisnimi storitvami. Tudi danes ostaja naša vizija, da bodočim in obstoječim poslovnim partnerjem ponudimo ustrezne sodobne celovite rešitve za njihove potrebe ter široko ponudbo kvalitetnih produktov, priznanih mednarodnih proizvajalcev laboratorijske in medicinske opreme.


Nudimo vam:


TUKAJ si lahko ogledate vse naše dobavitelje in zastopnike.


"Strankam nudimo učinkovito podporo skozi celotno življenjsko dobo opreme ter posledično zagotavljamo, da se stranke namesto z opremo ukvarjajo z načrtovanim delom."

Odpiralni čas
GMT

Odpiralni čas

Ponedeljek
07:00 - 16:00
Torek
07:00 - 16:00
Sreda
07:00 - 16:00
Četrtek
07:00 - 16:00
Petek
07:00 - 16:00
Sobota
01:00 -
Nedelja
01:00 -
  • Davčna številka:
  • 88292223
  • Ime podjetja:
  • Servis medicinske in laboratorijske opreme, Medico Tehnika d.o.o.
  • Občina:
  • Ljubljana
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si