Semina d.o.o., trženje semenskih izdelkov

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/5558/seminadootrzenjesemenskihizdelkov1-1492586623.png
Semina d.o.o., trženje semenskih izdelkov
Semina d.o.o., trženje semenskih izdelkov https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/5558/seminadootrzenjesemenskihizdelkov1-1492586623.png 0 05 0

Povprečno od 4 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Kristina Škrbec (+)

Brnčičeva ulica 45, Ljubljana 1231, Slovenija

041 668 269
info@semina.si

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Podjetje Semina d.o.o. je novoustanovljeno podjetje v Sloveniji. Je del italijanskega semenarskega podjetja SUBA SEEDS COMPANY, ki je eno največjih pridelovalcev semena vrtnin na svetu. Semena vrtnin v glavnem pridelujemo v Italiji, Franciji in Srbiji, kjer je za pridelavo semena primerno predvsem podnebje oz. vreme.

Podjetje Suba prideluje seme iz tradicionalnih evropskih sort, za katere ima lastno osnovno seme ali pa prideluje seme iz osnovnega semena avtohtonih sort različnih evropskih držav.

Seme se v našem podjetju pridelujemo na tradicionalen način, s setvijo na polju in selekcijo. Ne uporabljamo gensko spremenjenih organizmov ali kakršnihkoli biotehnoloških postopkov.

Seme je pridelano po mednarodno predpisanih standardih; tako klasično kot ekološko.

Za vsako vrsto semena veljajo točno določeni postopki pridelave in dodelave (čiščenje, sušenje, skladiščenje) in seveda za vsako vrsto semena veljajo norme, ki jih mora seme dosegati, da se ga lahko prodaja.


Vrtnine


Cvetlice


Začimbe


Posebne linije


Travne mešanice


Vir

Priponke
  • Davčna številka:
  • 33535710
  • Ime podjetja:
  • SEMINA, podjetje za trgovino, proizvodnjo in storitve, d.o.o.
  • Občina:
  • Ljubljana
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si