Scandinavia Sport - Jorg Trade d.o.o., prodaja izdelkov podjetja Thule

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/4619/scandinaviasportjorgtradedooprodajaizdelkovpodjetjathule2-1484307398.jpg
Scandinavia Sport - Jorg Trade d.o.o., prodaja izdelkov podjetja Thule
Scandinavia Sport - Jorg Trade d.o.o., prodaja izdelkov podjetja Thule https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/4619/scandinaviasportjorgtradedooprodajaizdelkovpodjetjathule2-1484307398.jpg 0 05 0

Povprečno od 205 ocen

Vaša ocena

Cesta Ste Marie aux Mines 17, Tržič 4290, Slovenija

041 282 547
info@scandinaviasport.si

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Scandinavia Sport je blagovna znamka podjetja Jorg Trade d.o.o., ki na slovenskem tržišču prodaja izdelke švedskega podjetja Thule.

Podjetje Thule je bilo ustanovljeno na Švedskem leta 1942. In vse od takrat, se podjetje trudi približati Svet bližje vam in vzbuditi strast po življenju. Podjetje Thule je mednarodna skupina ljudi, združena v njihovi strasti pomagati doživljati Svet družinam in posameznikom, ki jih osrečuje aktivno preživljanje prostega časa.

Thule vam pomaga pri transportu česarkoli, kar vas povezuje z vašim aktivnim preživljanjem prostega časa. Ker verjamejo v moč aktivnega življenja – ne glede na to, ali ste v mestu ali v naravi. Za naše lastno zdravje in zadovoljstvo kot človeškega bitja in v končni fazi za spoštovanje in skrb, ki smo ga dali Svetu okoli nas.

Ne glede na vašo strast, ne glede na vaše poslanstvo. Kamorkoli greste, karkoli uživate. S Thule izdelki lahko živite aktivno življenje v njegovi popolnosti.
Podjetje Thule ima sedež v mestu Malmö na Švedskem in zaposluje več kot 3.000 ljudi v več kot 50 proizvodnih in prodajnih obratih po vsem Svetu. Thule je največja blagovna znamke v skupini Thule Group.

 

Kategorije

 

Akcije

Preverite našo akcijsko ponudbo!

 

Vir

  • Davčna številka:
  • 54383404
  • Ime podjetja:
  • JORG TRADE trgovina in storitve d.o.o.
  • Občina:
  • Tržič
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si