Sava turizem d.d.

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1795/SavaHotelsResorts-1462891815.jpg
Sava turizem d.d.
Sava turizem d.d. https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1795/SavaHotelsResorts-1462891815.jpg 0 05 0

Povprečno od 17 ocen

Vaša ocena

Dunajska cesta 152, Ljubljana 1000, Slovenija

04 2066021
ana.praprotnik@sava.si

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Sava Hotels & Resorts je največja veriga hotelov in letovišč v Sloveniji, ki nudi raznolikost doživetij na številnih destinacijah in letoviščih. 

Ohraniti in nadgraditi želimo položaj vodilne družbe na področju turizma v Sloveniji. Povezati želimo vse naše destinacije, ponudbe in nastanitve predvsem v smislu pojavljanja pod krovno blagovno znamko, skupnega nastopa na domačem in tujih trgih ter sistematičnega trženjskega in prodajnega programa in pristopa. Vse to z namenov dviga nivoja storitve, povečanja dodane vrednosti za gosta in nudenja superiorne izkušnje doživetja gosta.

Blagovna znamka Sava Hotels & Resorts pomeni spoj zanesljive kakovosti, prijaznega gostoljubja in raznolikih doživetij, ki jih ponuja bogato naravno okolje Slovenije.

 

Sava hoteli Bled:

Priznano alpsko letovišče Bled že stoletja navdušuje svetovljanske iskalce naravnih lepot in športnih izzivov. Danes je tudi priznanokonferenčno središče.

Nastanitve na Bledu:

 

Terme 3000 Moravske toplice:

V Termah 3000 – Moravskih Toplicah izvira blagodejna črna termomineralna voda, ki je temelj naše zdravstvene, wellness in kopališke ponudbe.

Nastanitve v Termah 3000:

 

Terme Ptuj:

Terme Ptuj z velikim vodnim parkom in razkošnim wellness centrom ponujajo brezskrbno uživanje, kot so ga poznali premožni Rimljani.

Nastanitve v termah Ptuj:

 

Zdravilišče Radenci:

Dom slavne mineralne vode Radenske ponuja naravne učinke vode, 130 let zdraviliške tradicije insodobne metode zdravljenja.

Nastavitve v zdravilišču Radenci:

 

Terme Banovci:

Majhne, domačne in gostoljubne Terme Banovci s termalno vodo nekdanjega Panonskega morja so pravi kraj za razigrane družinske počitnice.

Nastanitve v termah Banovci:

 

Terme Lendava:

Sredi vrhunskih vinorodnih goric ležijo Terme Lendava z edinstvenoparafinsko termalno vodo za lajšanje tegob gibalnega sistema.

Nastanitve v termah Lendava:

 

Darilni boni:

V kolekcijo za obdarovanje so zbrana unikatna doživetja, od drobnih pozornosti pa do bolj razkošnih daril, ki so prava izbira za vse vrste priložnosti.

 

Zdravstvo:

V času turbulentnih sprememb, naraščajoče negotovosti in vedno hitrejšega in bolj stresnega načina življenja je skrb za zdravje in dobro počutje ljudi nenehen izziv, ki se ga lotevamo z znanjem in zavzetostjo, ob strani pa nam stoji še narava s svojimi zdravilnimi zakladi.

Svojim gostom in pacientom želimo podariti temelje za dolgo, radostno življenje in vitalnost za premagovanje vsakodnevnih izzivov. Zato se na štirih destinacijah z zdraviliško tradicijo (Zdravilišče Radenci, Terme 3000 – Moravske Toplice, Terme Lendava in Terme Ptuj) ter v medicinskem centru Cardial Ljubljana in Medico-wellness centru Živa Bled vsak dan skrbno posvečamo krepitvi njihovega zdravja in jih zanesljivo vodimo do odličnega počutja.

 

Doživetja:

Vir

Lokacije podjetja
Dunajska cesta 152, Ljubljana 1000, Slovenija

SAVA HOTELI BLED - Cankarjeva cesta 6, Bled 4260, Slovenija
TERME LENDAVA - Tomšičeva ulica 2a, Lendava 9220, Slovenija
MORAVSKE TOPLICE - Kranjčeva ulica 12, Moravske Toplice 9226, Slovenija
TERME PTUJ - Pot v Toplice 9, Ptuj 2250, Slovenija
ZDRAVILIščE RADENCI - Zdraviliško naselje 12, Radenci 9252, Slovenija
TERME BANOVCI - Banovci 1a, Banovci 9241, Slovenija
  • Davčna številka:
  • 53667409
  • Ime podjetja:
  • Sava Turizem d.d.
  • Občina:
  • Ljubljana
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si