Sanus, naravne lesene igrače in izdelki za zdravje, Suzana Fridl s.p.

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/5680/sanusnaravneleseneigraceinizdelkizazdravjesuzanafridlsp9-1494340085.jpg
Sanus, naravne lesene igrače in izdelki za zdravje, Suzana Fridl s.p.
Sanus, naravne lesene igrače in izdelki za zdravje, Suzana Fridl s.p. https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/5680/sanusnaravneleseneigraceinizdelkizazdravjesuzanafridlsp9-1494340085.jpg 0 05 0

Povprečno od 3 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Suzana Fridl (+)

Zgornja Hajdina 69, Hajdina 2288, Slovenija

041 654 251
suzana@sanus.si

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Vsi izdelki, ki jih boste našli v spletni trgovini naravneigrace.si so narejeni iz bukovega ali smrekovega lesa in so v nasprotju s plastiko, iz katere se običajno izdelujejo igrače, popolnoma neškodljive in prijazne tako do zdravja vaših otrok kot narave. V podjetju SANUS si prizadevamo za ponudbo varnih in naravnih izdelkov ter razvijanju ljubezni do lesa, ki so ga kot kreativno in izjemno uporabno gradivo zaradi pozitivnih lastnosti uporabljali že naši predniki.

Vse igrače v ponudbi imajo poleg zabave tudi izobraževalno vlogo, saj otroci spoznavajo različne konstrukcijske mehanizme in pridobijo osnovna tehnična znanja. Vse igrače budijo otroško domišljijo, omogočajo uresničevanje njihovih zamisli, spodbujajo kreativnost, obenem pa poskrbijo za obilico zabave ob domišljijski igri še dolgo za tem, ko izdelek sestavijo.

Izdelki iz serije Walachia (leseni kiti za sestavljanje) so primerni tudi za dekoracijo stanovanja in postavitev božičnih jaslic!

Pokličite nas ali nam pišite in z veseljem vam bomo svetovali katera igrača je primerna za vašega otroka, vnuka/vnukinjo, nečaka/nečakinjo in druge otroke, ki jih želite obdariti.

Na naši skupni spletni strani sanus.si vam ponujamo tudi ostale izdelke iz področja zdravja in ekologije - superživila, kozmetike in knjige.


Izdelki

 


Vir

Priponke
  • Davčna številka:
  • 26108887
  • Ime podjetja:
  • SANUS, Trgovina in svetovanje za zdravo življenje, Suzana Fridl s.p.
  • Občina:
  • Hajdina
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si