Salon za nego psov Tačko, Petra Rojec s.p.

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/4912/salonzanegopsovtackopetrarojecsp1-1486969826.jpg
Salon za nego psov Tačko, Petra Rojec s.p.
Salon za nego psov Tačko, Petra Rojec s.p. https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/4912/salonzanegopsovtackopetrarojecsp1-1486969826.jpg 0 05 0

Povprečno od 3 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Petra Rojec (+)

Partizanska cesta 33, Grosuplje 1290, Slovenija

031 837 777
rojec.petra@gmail.com

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Z odprtjem pasjega salona Tačko v Grosupljem se mi je dolgoletna želja, ki je nastala iz ljubezni do štirinožnih prijateljev končno uresničila. Uspešno sem opravila izobraževanje za nego psov na Dunaju, kjer sem pridobila certifikat, sedaj pa z bogatim znanjem in vašimi željami predano opravljam delo.

Nega psa v salonu ni vezana le na kozmetične preparate, pač pa je usmerjena tudi k zdravju in dobremu počutju psa. Uporabljam naravne pasje šampone in ostale izdelke za nego, ki zagotavljajo, da bo kožušček vašega kužka zdrav, mehak in dišeč.

Svoje delo prilagajam pasmi, karakterju standardu in načinu življenja psa ter seveda željam lastnika, saj si želim, da se tako pes kot lastnik počutita prijetno.

Psov med nego ne privezujemo.

 

Pasji salon Tačko od zdaj na stari in novi lokaciji v Novem mestu, Jang, klinika in trgovina za male živali.

 

Čas za kopanje in striženje!

Izkoristite ugodni paket in vašega ljubljenčka pripeljite k nam na popolno razvajanje. V trgovini imamo novo kopalnico za male živali. Kupiš dva, dobis tri kupone za nego tvojega ljubljenčka.

Lokacije podjetja
Partizanska cesta 33, Grosuplje 1290, Slovenija

PE: JANG, KLINIKA IN TRGOVINA ZA MALE žIVALI, NOVO MESTO - Kandijska cesta 27, Novo mesto 8000, Slovenija     031 837 777
  • Davčna številka:
  • 29860938
  • Ime podjetja:
  • Tačko, salon za nego psov, Petra Rojec s.p.
  • Občina:
  • Grosuplje
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si