Salon sprostitve M, Marjana Rakovnik s.p.

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/4318/salonmasazainrefleksoterapijamarjanarakovniksp4-1479904793.jpg
Salon sprostitve M, Marjana Rakovnik s.p.
Salon sprostitve M, Marjana Rakovnik s.p. https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/4318/salonmasazainrefleksoterapijamarjanarakovniksp4-1479904793.jpg 4.83 05 1

Povprečno od 174 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Marjana Rakovnik (+)

Bežigrajska cesta 7, Celje 3000, Slovenija

041 868 873
marjana78@gmail.com

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

V Salonu sprostitve M, Marjana Rakovnik s.p. v Celju vas navdušimo nad pestro izbiro sprostitev, kot so refleksoterapija stopal, refleksoterapija obraza, shiatsu in klasična masaža ter depilacija in pedikura. Uporabljamo profesionalno kozmetiko priznanih proizvajalcev.

 

Refleksoterapija stopal

Refleksna masaža stopal je oblika masaže, kjer s pritiskanjem in masiranjem refleksnih področij na stopalih ali rokah vplivamo na sproščanje in ravnovesje celotnega telesa. Refleksna masaža je lahko sprostilna, preventivna (odstranjevanje sprotnih, manjših blokad ali terapevtska.

V refleksologiji so stopala zrcalo telesa. Različni predeli so povezani z različnimi organi. Z glajenjem, božanjem in masiranjem stopal pa lahko vplivamo na celotno fizično in tudi psihično počutje.

 

Shiatsu masaža

Shiatsu je starodavna zdravilna metoda, ki izvira iz Japonske in združuje tisočletno znanje ter modrost alternativnega zdravljenja.

Shiatsu sloni na uporabi različnih terapevtskih tehnik; od močnega pritiska s prsti, dlanmi, komolci, koleni in stopali do rahlega, nežnega pritiska in raztezanja različnih delov telesa, ki organizmu pomagajo uravnovesiti pretok energije in v največji možni meri izkoristi moči za samozdravljenje.

 

Obrazna refleksoterapija

Obrazna refleksoterapija je popolnoma naravna in neinvazivna terapevtska metoda, ki blagodejno deluje na celotno telo. Na obrazu se namreč nahaja več kot 500 refleksnih in akupresurnih točk, ki so preko živčevja povezane z notranjimi organi in ostalimi deli telesa. S skrbno izbranimi tehnikami in zaporedjem prijemov lahko na ta način preko obraznih točk delujemo na centralni sistem, možgane in posledično vzpodbudimo samozdravilne mehanizme v celotnem telesu.

 

Klasična masaža

Klasična masaža celotnega telesa se začne s podrobno konzultacijo s stranko, ker je marsikomu ta masaža prepovedana zaradi zdravstvenih težav. Masažnemu terapevtu morate zaupati, kakšne bolezni ali poškodbe imate, kdaj se je to zgodilo in kakšne so posledice. Ta pogovor je še kako pomemben za maserja, da razume, kje se je potrebno osredotočiti in s tem doseže maksimalni masažni učinek s ciljem izboljšanja trenutnega stanja.

Klasična masaža celotnega telesa ima veliko prednosti. Ni potrebno, da se odločite za masažo zaradi bolečine, lahko se pridete na masažo odpočiti od napornega dneva in si nabrati pozitivne energije. Klasična masaža je prijeten in koristen postopek, ki se lahko opravi v vsakem trenutku. Redna klasična masaža celotnega telesa je eden od najboljših načinov preprečevanja bolezni, ki so posledica stresa ali poškodb.

 • Davčna številka:
 • 34295429
 • Ime podjetja:
 • Salon sprostitve M, Marjana Rakovnik s.p.
 • Občina:
 • Celje
 • Govoreči jeziki:
 • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

 • odlična sprostitev

  ,

  4.8 4.8 0 5 3
  Storitev
  Kvaliteta
  Osebje
  čarobne roke, prijeten ambient priporočam
  Oceni mnenje:

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si