Salon dekorative Dežman

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/808/salon-dekorative-dezman (1)-1458224115.gif
Salon dekorative Dežman
Salon dekorative Dežman https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/808/salon-dekorative-dezman (1)-1458224115.gif 0 05 0

Povprečno od 311 ocen

Vaša ocena

Savska cesta 67, Bled 4260

04 5766111
041 735 905
salondekorative@gmail.com

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Dekorativa Dežman d. o. o., je novo ustanovoljeno družinsko podjetje iz Bleda, ki je nastalo na tridesetletni tradiciji in znanju o kakovostnem dekorativnem opremljanju prostorov. Posnosni smo na raznolikost svojih projektov – od svetovanja in opremljanja hiš ter stanovanj različnih stilov do večjih poslovnih prostorov ter celostnih dekorativnih rešitev za turistične in gostinske objekte. Zavedamo se individualnosti vsakega prostora in se preko svetovanja in izmere potrudimo, da je končna oprema prostora resnično prijetna, kakovostna, primerna namenu in vzdrževanju. Svojim naročnikom ponujamo celostno izvedbo – spremljamo vas od začetne ideje do končne izvedbe, montaže in morebitnega kasnejšega servisiranja.

V Dekorativi Dežman svetujemo, izmerimo, skupaj izberemo barve in blago, izdelamo, oblazinjamo pohištvo, obnavljamo obstoječe, dostavimo, montiramo in servisiramo.

Ponudba

Dekorativa Dežman vam nudi celosten program za opremljanje prostora, naši kvalitetni materiali, bogata izbira tkanin in vzorcev ter kreativne ideje za opremljanje doma pa vas bodo navdušili. Vse za opremljanje prostorov na enem mestu!

 

Storitve

V Dekorativi Dežman dajemo velik poudarek individualnemu pristopu k opremljanju domov in poslovnih prostorov. S kakovostnim svetovanjem zagotovimo skladnost dekorativnega opremljanja z vašimi željami, obstoječim pohištvom, uporabljenimi materiali in barvami.

Sledimo željam naročnika, z veseljem svetujemo in delimo tridesetletno znanje o kakovostnem dekorativnem opremljanju!

 • Izmera na domu,
 • Montaža,
 • Servisiranje,
 • Oblazinjanje pohištva,
 • Šivanje,
 • Polaganje talnih oblog.

 

Salon

Salon dekorative Dežman se nahaja v Ribnem pri Bledu in na kar 150 kvadratnih metrih ponuja pestro izbiro zaves, dekorativnih tkanin, blazinic, pregrinjal, karnis, talnih oblog in vseh ostalih dekorativnih proizvodov za dom.

Je največji salon dekorative na Gorenjskem in prepričani smo, da bo odločitev za pravo barvo, vzorec in material veliko lažja ob nasvetu strokovne ekipe Dekorative Dežman ter bogati ponudbi, saj lahko izbirate med več kot dvesto različnimi blagi za zavese in ostalo notranje opremljanje ali pa si ogledate vzorčnike in blago naročimo posebej za vas. Ponujamo tudi talne obloge, karnise, pregrinjala, odeje in vzglavnike, okrasne blazine, vse dodatke za zavese in obrobe.

 

Za vsa morebitna vprašanja nam pošljite povpraševanje.

 

Vir

Odpiralni čas
GMT

Odpiralni čas

Ponedeljek
12:00 - 19:00
Torek
09:00 - 16:00
Sreda
12:00 - 19:00
Četrtek
09:00 - 16:00
Petek
12:00 - 19:00
Sobota
09:00 - 13:00
Nedelja
-
 • Davčna številka:
 • 40938450
 • Ime podjetja:
 • Dekorativa Dežman, trgovina in storitve d.o.o.
 • Občina:
 • Bled
 • Govoreči jeziki:
 • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si