Rupnik d.o.o., sečnja, prevoz in odkup lesa

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/4138/rupnikdoosecnjaprevozinodkuplesa2-1478508148.jpg
Rupnik d.o.o., sečnja, prevoz in odkup lesa
Rupnik d.o.o., sečnja, prevoz in odkup lesa https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/4138/rupnikdoosecnjaprevozinodkuplesa2-1478508148.jpg 0 05 0

Povprečno od 228 ocen

Vaša ocena

Jelični Vrh 8, Idrija 5280, Slovenija

05 3747123
031 599 718
info@rupnikdoo.si

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Podjetje Rupnik d.o.o. iz Idrije vam olajšala delo s posekom gozda, urejanjem gozdnega reda in prodajo oz. odkupom lesa.

Izkušena ekipa, popolna zaščitna oprema ter moderni stroji, so za vas rešitev težav pri sečnji v vašem gozdu. Zaradi teškihin nevarnih pogojev dela v gozdu, raje prepustite sečnjo in spravilo lesa izkušenim in izučenim ljudem.

Vsa dela opravimo načrtno in v skladu z odločbami, ki jih lastnikom gozdov izda pristojna krajevna enota Zavoda za gozdove Slovenije.

Spravilo lesa izvajamo z gozdarskimi žičnicami in traktorji.

 

Odkup hlodovine

Brezplačno pridemo na ogled vašega gozda ali morda na ogled že posekanega lesa. Vam podamo mnenje in oceno, koliko je vreden vaš les. Dogovorimo se o odkupni ceni in od vas odkupimo les. Po podpisani pogodbi vam les plačamo na dan določenega datuma.

  • Davčna številka:
  • 52740935
  • Ime podjetja:
  • Rupnik prevozi, gozdarstvo in trgovina z lesom d.o.o.
  • Občina:
  • Idrija
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si