RS Mont, strojne inštalacije in ogrevalni sistemi, Renato Skok s.p.

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/3831/rsmontstrojneinstalacijeinogrevalnisistemirenatoskoksp5-1475824451.jpg
RS Mont, strojne inštalacije in ogrevalni sistemi, Renato Skok s.p.
RS Mont, strojne inštalacije in ogrevalni sistemi, Renato Skok s.p. https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/3831/rsmontstrojneinstalacijeinogrevalnisistemirenatoskoksp5-1475824451.jpg 0 05 0

Povprečno od 166 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Renato Skok (+)

Jakhlova cesta 21, Grosuplje 1290, Slovenija

031 377 223
renatosk28@gmail.com

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Podjetje RS Mont, strojne inštalacije, Renato Skok s.p. iz Grosuplja vam ponuja obsežne strojne inštalacije na področju talnega ogrevanja, plinskih inštalacij, montažo klima naprav, vodovodnih inštalacij in varjenjem cevovodov.

Zagotavljamo strokovno montažo ogrevalnih elementov, ogrevalnih sistemov in drugih strojnih inštalacij s strokovno usposobljenimi inštalaterskimi ekipami, za katere redno organiziramo šolanja in izobraževanja. Vgrajujemo le kvalitetno opremo priznanih proizvajalcev. Spoštujemo okoljske in varnostne standarde ter dogovorjene izvedbene roke.

Strojne instalacije izvajamo tako na večjih objektih kot tudi individualnih hišah, nudimo tako adaptacije kot izvedbo novogradenj.

Stranki poskušamo svetovati po najboljših močeh, kateri sistem inštalacij bi bil zanjo najbolj primeren, po potrebi naredimo tudi projekt. Pred izvedbo navadno naredimo okvirni predračun, da investitor ve kako visoka bo cena investicije.

 

Vodovodne inštalacije

Nameščamo vse vrste vodovodnih priključkov, vgrajujemo sanitarno keramično opremo, lahko pa poskrbimo tudi za celovito prenovo kopalnice. Nudimo montažo in dostavo bidejev, kopalnih kadi, umivalnikov, tuš kabin ter WC školjk, kot tudi vodovodnih števcev, cevi, napeljave in pip.

 

Plinske inštalacije

Naredimo ogled, ki ga bomo z veseljem opravili, pred izdelavo potrebne ponudbe. Ob samem ogledu vam bomo strokovno predlagali in svetovali glede izvedbe plinske instalacije in njihove izbire .

Vgrajujemo plinske inštalacije, s katerimi poskrbimo za ogrevanje prostorov, kuhanje in pripravo sanitarne vode. Pri tem je mogoče uporabljati plin, ki se dobavlja preko lokalnega plinovoda ali pa je shranjen v plinski cisterni.

 

Talno ogrevanje

Talno ogrevanje je nizko temperaturni sistem ogrevanja, ki v popolni obliki zadovolji kriterije ugodnega bivanja in potrebo po toploti. Je hkrati tudi najstarejši poznan sistem centralnega ogrevanja prostorov. Tak način ogrevanja je pravzaprav znan že iz rimskih časov, kjer je bil prenosnik toplote zrak oziroma dimni plini, ki so krožili po kanalih pod hišo in med dvojnimi zidovi na prosto.

Talno ogrevanje je idealna rešitev, kadar želite izkoriščati obnovljive vire energije. Zaradi nižjih režimov ogrevanja kot pri klasičnem radijatorskem ogrevanju boste porabili manj potrebne ogrevalne energije, hkrati pa si zagotovili popolnoma enak komfort v vašem domu. Ker je sistem talnega ogrevanja popolnoma skrit vam ne bo kazil izgleda bivalnih prostorov.

Montaža klima naprave

Ponujamo vam vrhunske znamke toplotnih črpalk zrak-voda (DAIKIN Altherma, MITSUBISHI ELECTRIC, TOSHIBA). Imamo bogate in dolgoletne izkušnje z montažo in servisom toplotnih črpalk, kar je naša konkurenčna prednost.

  • Davčna številka:
  • 23214368
  • Ime podjetja:
  • RS MONT Renato Skok strojne inštalacije s.p.
  • Občina:
  • Grosuplje
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si