• Nahajate se:
 • Osebna nega
 • Masaža
 • ROSA, CENTER ZA OSEBNO RAST IN HARMONIJO TELESA, ROZALIJA MARJANOV S.P.

ROSA, CENTER ZA OSEBNO RAST IN HARMONIJO TELESA, ROZALIJA MARJANOV S.P.

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/2811/FizioterapijaP-1467378238.png
ROSA, CENTER ZA OSEBNO RAST IN HARMONIJO TELESA, ROZALIJA MARJANOV S.P.
ROSA, CENTER ZA OSEBNO RAST IN HARMONIJO TELESA, ROZALIJA MARJANOV S.P. https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/2811/FizioterapijaP-1467378238.png 0 05 0

Povprečno od 156 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Rozalija Marjanov (+)

Med ogradami 3, Solkan 5250, Slovenija

040 221 459
info@rosacenter.si

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Rozalija Marjanov je svoje znanje pridobila na študiju na Višji šoli za zdravstvene delavce in s tem pridobila naziv višji fizioterapevt. Po diplomi se je zaposlila v Zdravstvenem domu Nova Gorica na fizioterapiji, kjer je poleg ambulantne fizioterapije vodila skupinske vadbe, delala s pacienti z ankilozantnim spondilitisom, z astmatiki, z mišičnimi distrofiki, izvajala fizioterapijo na domu in fizioterapijo športnikov ... Svoje znanje na področju fizioterapije je več kot dvajset let izpolnjevala z metodami in tehnikami manualne terapije, trigger točk, mehanične diagnostike in terapije, kraniosakralne terapije, Cyriaxa, PNF-ja (proprioceptivne nevrvomuskularne facilitacije), pilatesa ...

Ob fizioterapevtskem delu se je dodatno izobraževala na različnih programih in tečajih naravnih načinov zdravljenja (reiki, tajska masaža, joga, refleksna masaža stopal, Aleksander tehnika, Feldenkrais metoda, psihoterapija telesa, ifa sistem, šamanizem, spiritualna tehnologija, PEAT, zdravilne karte ...).

 

Tretmaji

Manualni tretma

Manualni tretma je namenjen rehabilitaciji po poškodbah  in zmanjševanju ter odpravi bolečin in edemov, ki so posledica različnih bolezenskih stanj, prisiljenih položajev in stresa. Običajne težave, s katerimi se srečujemo so bolečine v križu, vratu, ramenih, zvini, vnetja tetiv, mišične napetosti, glavoboli, artritisi, artroze, skolioze … S tretmajem povečamo gibljivost sklepov, povečamo prožnost in moč mišic ter zmanjšamo njihovo napetost, izboljšamo ravnotežje in dihanje, korigiramo slabo držo in koordinacijo telesa, s čimer izboljšamo funkcionalnost delnega ali celotnega gibalnega aparata.

Za posameznika oblikujemo tudi program telesne vadbe, pravilnega dihanja in položajev za sprostitev, glede na njegove potrebe, ki ga potem samostojno izvaja doma.

Trajanje: 45 - 60 min

Cena: 40 eur

 

Rosa tretma

Rosa tretma je celostna obravnava, ki jo priporočamo za sprostitev telesa in umiritev uma. Z masažo stopal, masažo hrbta ter z energetskim uravnoteženjem aktiviramo telo, da se samo zdravi, izboljša prekrvavitev, sprosti napete in boleče mišice, okrepi zdravje in pospeši izločanje strupenih snovi iz organizma. Uravnoteži se živčni, hormonski in imunski sistem ter zmanjša stres. Tretma pomaga pri  prenovi vitalne energije ter občutenju svojih čustev. Svetujemo jo, ko smo utrujeni, brez energije, žalostni, depresivni, ko imamo napet vrat, križ ali ramena...

Trajanje: 60 minut

Cena: 55 eur

  

Tretma s svečami (tulci iz voska) na ušesih

Tretma je dopolnitev tretmaja z zdravilnim dotikom, kjer kot sredstvo uporabljamo sveče na ušesih. Tretma s svečami na ušesih zdravi fizične težave ušes in sluha, vrtoglavico, glavobol, sprošča bolečine v vratu in ramenih, uravnoteži tekočine v telesu (ledvice) in okrepi imunski sistem. Tretma vpliva na izločanje strupov iz telesa, odpravlja psihofizične blokade in travme. Je zelo primerna pri stresu, nemiru, ko imamo težave s koncentracijo ali strahovih. Med tretmajem s svečami se istočasno izvaja masaža napetih mišic vratu in ramen. Napete mišice so posledica negativnih čustev, misli ter vzorcev, ki nas spravijo iz ravnovesja v stres.  Težave mišic ramenskega obroča so praviloma posledica zaskrbljenosti in "nalaganja bremen oz. odgovornosti na ramena". Kadar so težave dolgotrajne in vzorci trdovratni, se priporočajo za nadaljevanje tretmajev spiritualne tehnike za odpravljanje teh vzorcev.

Trajanje: 60 - 90 min

Cena: 55 eur

 

Tretma s svečo (tulcem iz voska) na popku

Tretma je dopolnitev tremaja z zdravilnim dotikom, kjer kot sredstvo uporabljamo svečo na popku. Namen je izločanje strupov iz telesa, odpravljanje bolečin, sprostitev travm, strahov in psihofizičnih blokad od dneva rojstva. Uravnoteži predvsem delovanje trebušnih organov (prebavo, menstruacijo ...).

Trajanje: 60 - 75 min

Cena: 55 eur

 

Masaže

Refleksna masaža stopal

Refleksna masaža stopal je energetska masaža, ki temelji na spoznanju, da se vsak del telesa odziva na natančno določeno točko na stopalih in da se z masažo teh točk lahko sprosti in uravnovesi celo telo in umiri um.  Stopala so odsev našega trenutnega psihofizičnega stanja, zato lahko na osnovi tega svetujemo nadaljne aktivnosti. Lahko so to nadaljni tretmaji, vadbe ali spremembe določenih žvljenjskih vzorcev klientov, ki so vzrok težavam. Sama masaža stopal v kombinaciji z zdravilnim dotikom pospešuje krvni obtok, odpravlja strupe iz telesa, odpravlja stres in direktno zdravi izvor blokade. Digne se nivo vitalne energije, izboljša se koncentracija in kvaliteta spanja. Refleksna masaža stopal je sestavni del skoraj vseh naših tretmajev s katerimi še povečamo učinkovitost zdravljenja, zato jih priporočamo v nadaljnih obravnavah.

Trajanje: 45 min

Cena: 40 eur

 

Terapevtska masaža hrbta

Tretma se priporoča kadar se pojavijo bolečine v hrbtu. To je masaža, pri kateri dosežemo sprostitev in povečano prekrvavitev mišic vratu, torakalnega dela hrbta, ledvenega dela hrbta, križa, ter ramenskega obroča. S pritiski in masažo teh mišic odpravimo mišične zatrdline – vozle, ki so posledica naporov, poškodb in bolezenskih stanj,  stresa in čustvenih blokad ter omejitvenih vzorcev, ki nas spravljajo iz ravnovesja v telesu.  Pri tem se poveča gibljivost hrbtenice in celotnega ramenskega obroča.. Pospeši se odvajanje strupov, ki so se nakopičili zaradi nezadostne prekrvavljenosti. Kadar so težave dolgotrajne in vzorci trdovratni se priporočajo za nadaljevanje tretmajev spiritualne tehnike za odpravljanje teh vzorcev.

Trajanje: 45 min

Cena: 40 eur

 

Tradicionalna tajska masaža

S tradicionalno tajsko masažo povečamo pretočnost telesnih energijskih poti, s čimer dvigamo splošno življenjsko vitalnost. S pritiski, raztegi in upogibi oživimo delovanje celega telesa, povečamo prožnost, predvsem pa sprostimo utrujene in napete mišice ter odpravimo mišične vozle in bolečine. Masaža se izvaja preko obleke.

Trajanje: 45 min

Cena: 40 eur

Trajanje: 75 - 90 min

Cena: 55 eur

 

Tečaji

Osnovna šamanska delavnica - aktivacija življenjske energije

Delavnica vključuje specialne tehnike, ki so se razvile iz prastarih skrivnih šamanskih tehnik zdravljenja (hologramska časovna linija, sky circle, globinsko zrcaljenje, klikanje). So izredno učinkovite pri odpravljanju vzorcev in zadržkov iz telesa, ki so posledica vsakodnevnih travm. Te lahko izvirajo iz posameznih dogodkov vse od našega spočetja, lahko so posledica vzorcev naših prednikov, ki se prenašajo iz roda v rod ali celo naših prejšnjih življenj.

Večina tehnik za odpravljanje travmatičnih dogodkov bazira na predpostavki, da je spomin lokalen in da ima človek »posnetek« sebe kot žrtve v določenem dogodku. S tem tečajem boste razvili pristop v hologramski posnetek dogodka, pri čemer lahko podoživite vse udeležence, ki so bili soudeleženi pri tem. Posameznikova travma izvira iz njegove nezmožnosti razumevanja počutja in misli ostalih udeležencev travmatičnega dogodka. Ko so znanja enkrat ločena od travme, se deli človekove duše, ki so bili ujeti v preteklosti, vrnejo k njemu v spremenjeni obliki – kot kvaliteta življenja.

Pri šamanskih procesih se uporablja domišljijski svet, ki omogoča, da se oseba poistoveti in identificira z osnovnimi štirimi elementi šamanskih procesov in sicer psihična slika, emocija, telesni občutek in misel. Pri tem se poudarja, da je doživljanje notranjega sveta popolnoma unikatno, edinstveno in da ni presojevalca, ki določa ali je notranji svet pravi ali ni.

Na delavnici bomo z vključitvijo drugih soudeležencev pridobili nepristranski vpogled na različne situacije našega življenja v odnosu do ljudi, ki so povezani z nami (družina, služba, prijateljstvo, partnerstva, ....). Poiskali bomo vzroke in rešitve na konkretne življenjske neuspehe oziroma težave.

Šamanska delavnica prebudi in omogoči proces samozdravljenja, izražanja strasti, kreativnosti in emocionalne stabilnosti. Aktivira se življenjska energija, sprošča in odstranjuje se emocionalne energetske blokade.

 

Delavnica spiritualne tehnologije - obvladovanje svojega notranjega sveta

Živorad  Mihajlović  Slavinski – svetovno priznani raziskovalec alternativne psihologije, duhovnosti in ezoterike in avtor številnih knjig in  tehnik kot so PEAT, DP4, ekskalibur, hologramska časovna linija, vrnitev duše, memento... pravi: spiritualna tehnologija je edinstven način osvobajanja od nepotrebnega , neke vrste psihološka liposukcija, v kateri se osvobajamo nezdravega sala sveta, v katerem živimo. Sebi ničesar ne dodajamo, osvobajamo se starega, vse do ravni ko začnemo živeti v integrirani zavesti Enosti. To procesiranje imenujemo spiritualna tehnologija, ker vsebuje skupek psiholoških, čustvenih in duhovnih sistemov, metod, načel in tehnik, kateri cilj sta pomiritev in združitev nasprotij – torej Enost.

Na delavnici se z različnimi tehnikami spiritualne tehnologije osvobajamo neželenih in neprijetnih vsebin naše zavesti. S prehodom v svoj notranji svet omogočimo boljše poznanje sebe. Končni cilj je neodvisen, svoboden in uresničen posameznik, ne glede na vplive okolja, v katerem živi. Ko vstopimo v  svoj notranji svet, je izkušnja vsakega posameznika edinstvena in unikatna. 

 

Telesne vadbe

Individualna telovadba

Programi vaj so lahko namenjeni rehabilitaciji po poškodbah, odpravi bolečin in napetih mišic, povečanju gibljivosti telesa in korekciji slabe drže. Vadbo priporočamo tudi zgolj za povečanje splošne telesne vitalnosti in dobrega počutja. S programi se usposobite za samostojno vadbo v domačem okolju. Za posameznika oblikujemo program telesne vadbe glede na njegove potrebe.

 

Telesna vadba Rosa v skupini

Skupinska vadba je namenjena boljšemu počutju, večji vitalnosti, krepitvi in prožnosti mišic, gibčnosti telesa, sprostitvi ter zmanjšanju stresa, zaradi česar lahko posameznik maksimalno izkoristiti svoje potenciale. Vadba vključuje tudi samomasažo in masažo v parih. Z vajami povečamo zavedanje svojega telesa, koncentracijo, izboljšamo telesno držo, ravnotežje in dihanje, zmanjšamo ali odpravimo morebitne bolečine.

Trajanje: enkrat tedensko, 75 min

Vadbo lahko organiziramo tudi v vašem podjetju, ustanovi, organizaciji, kraju ...

 

Osebna rast

Spiritualna tehnologija

psihologije, duhovnosti in ezoterike in avtor številnih knjig in  tehnik kot so PEAT, DP4, ekskalibur, hologramska časovna linija, vrnitev duše, memento... pravi: spiritualna tehnologija je edinstven način osvobajanja od nepotrebnega , neke vrste psihološka liposukcija, v kateri se osvobajamo nezdravega sala sveta, v katerem živimo. Sebi ničesar ne dodajamo, osvobajamo se starega, vse do ravni ko začnemo živeti v integrirani zavesti Enosti. To procesiranje imenujemo spiritualna tehnologija, ker vsebuje skupek psiholoških, čustvenih in duhovnih sistemov, metod, načel in tehnik, kateri cilj sta pomiritev in združitev nasprotij – torej Enost. 

PEAT

PEAT (Primordial Energy Activation and Transcendence) predstavlja eno izmed najučinkovitejših metod alternative psihoterapije. Ta spiritualna tehnologijatemelji na prepričanju, da je vzrok za vse čustvene in psihološke težave ter bolezni motnja v človekovem energijskem polju, zato z odpravo te motnje izginejo tudi čustvene in psihične težave. Metoda je primerna tudi za odpravljanje alergij in nevtralizacijo osnovnih polaritet (razdvojenosti) človeka. Proces traja od 15 minut do 2 uri (povprečno 40 minut).

Trajanje: 45 - 75 min

Cena: 55 eur

 

MEMENTO - SPOMIN IN REINTEGRACIJA PRETEKLIH ŽIVLJENJ

Danes obstajajo mnoge metode regresije v pretekla življenja. Memento, fascinantni sistem Slavinskega je resnični preboj na tem področju. S tehniko Memento se neverjetno  hitro vstopi v področja vaših bolečih izkušenj iz davno pozabljenih preteklih življenj ter se omogoči njihovo razumevanje, soočanje ter v sklepni fazi njihova integracija.

Mnogi emocionalni problemi in konflikti z ljudmi iz sedanjega življenja se hitro in učinkovito razrešijo z Mementom. Ne boste le gledali slike iz preteklih življenj kot neki film. Ne, vi boste odkrili vaše pretekle napačne odločitve, ki vplivajo na zdajšnje življenje, da je takšno kakršno je in, kar je najpomembnejše, jih spremenili v pozitivne in spodbujajoče.

Ravno tako boste spoznali, da neki scenariji preteklih življenj niso vaši, ampak tuji: prilepljen duh nekega umrlega človeškega bitja, entitete, ki so skoncentrirana masa mentalnih in emocionalnih energij in izven zemeljska bitja iz alternativnih realnosti. V Mementu se uporablja posebna metoda za njihovo odkrivanje , dojemanje in osvobajanje.

Trajanje: 45 - 75 min

Cena: 55 eur

 

IFA sistem

IFA DIVINACIJA

Ta odčitek oziroma Ifa divinacija  daje odgovore na vprašanja, kje trenutno smo v življenju, kam bomo prišli, če ničesar ne spremenimo in kaj lahko spremenimo, da bi bil izid našega življenjskega potovanja najboljši. Z divinacijo klient dobi točne podatke o izvoru težave in usmeritvah za njeno rešitev. V nasprotju z drugimi sistemi divinacije Ifa devinacija ni prerokovanje in ni odvisna od posameznikovih preroških sposobnosti. Ifa devinacija temelji na povezavi klienta, božanstva Orunmile (božanstvom znanja in modrosti) in svečenika, ki skozi simbole in moralne kode Odujev interpretira presek posameznikovega trenutnega stanja ter odgovore in rešitve, ki divinirancu pomagajo na nadaljnji poti, ki pa je najbolj odvisna od  klientove discipline in pripravljenosti prevzeti odgovornost za svoje življenje. Ifa modrost se je v Yoruba kulturi obdržala vse do današnjih dni in se iz Afrike skozi ustno izročilo svečenikov razširila tudi na Zahod. Ifa divinacijski sistem je bil mednarodno priznan leta 2005, ko ga je na UNESCO uvrstil na seznam svetovne kulturne dediščine. V Slovenijo je modrost ljudstva Yoruba prinesel babalawo Robert Lavtar, PhD, ki ga je leta 2002 v Ifa iniciral 82-letni nigerijski babalawo Balogun Fabunmi.

Trajanje: 20 min

Cena: 25 eur

 

LIFE READING

Life reading (Dafa Imori) je Ifa ritual, s katerim spiritualni svečenik (iyanifa ali babalawo) enkrat v življenju (takoj ob rojstvu otroka ali kasneje) s pomočjo originalnih afriških pripomočkov  odčita in aktivira energije usode posameznika v tem življenju. Poleg življenjske energije se odčita in aktivira tudi oriša, osebni varuh – arhetipska energija karakterja. Odločilnega pomena za posameznika je, da razume specifično energijo oriše, ki se bo preko njega manifestirala skozi vse življenje. Številne vzroke neuspeha in neizpolnjenja samega sebe lahko najdemo prav v nepoznavanju lastne energije.

Trajanje: 30 - 60 min

Cena: 130 eur

 

Šamanski procesi

HOLOGRAMSKA ČASOVNA LINIJA

energijaHologramska časovna linija se uporablja pri odpravljanju posledic neprijetnih dogodkov in različnih situacij, ki lahko izvirajo vse od našega spočetja do danes,  lahko so posledica vzorcev naših prednikov, ki se prenašajo iz roda v rod ali celo naših prejšnjih življenj. Ponovno se vrnemo v travmatični dogodek in doživimo sebe in soudeležence. Vez posameznika s preteklo travmo je ta, da ne želi vedeti, kako so se ostali v tej situaciji počutili. Ko dojamemo lekcijo te travme skozi vse udeležence incidenta, so znanja ločena od travme in se deli človekove duše, ki so bili ujeti v preteklosti, vrnejo k njemu v spremenjeni obliki – kot kvaliteta življenja. Pri tem je pomembno, da je doživljanje notranjega sveta popolnoma unikatno, edinstveno in da ni presojevalca, ki določa ali je notranji svet pravi ali ni.

Trajanje: 30 - 45 min

Cena: 25 rur

Trajanje: 60 - 75 min

Cena: 55 eur

SKY CYRCLE

Sky circle je skupinska tehnika, kjer dobimo z vključitvijo drugih soudeležencev nepristranski vpogled na različne situacije našega življenja v odnosu do ljudi, ki so povezani z nami (družina, služba, prijateljstvo, partnerstva, ....). Cilj skupinskega srečanja je poiskati vzroke in rešitve na konkretne življenjske neuspehe oziroma težave.

 

Ostale tehnike

ZDRAVILNE KARTE

Zdravilne karteSkozi zdravilne karte ameriških domorodcev se enkrat v življenju odčita "zemljevid življenja", preko katerega boste pridobili uvid v naravo vaših devetih živalskih duhovnih vodnikov, ki predstavljajo edinstvene talente in potenciale, potrebne za to življenjsko izkušnjo. Ti karakterji živali so vodniki in vaši učitelji ter vas podpirajo v vsakodnevnem življenju na duhovni in zemeljski poti. Predstavljajo kvaliteto, osebno zmožnost, talente in izzive. Z zdravilnimi kartami lahko tudi odčitamo trenutno stanje v posameznikovem življenju na različnih področjih in pri različnih težavah.

Trajanje: 2 - 3 ure

Cena: 110 eu

 

Vir

 • Davčna številka:
 • 20458444
 • Ime podjetja:
 • ROSA, CENTER ZA OSEBNO RAST IN HARMONIJO TELESA, ROZALIJA MARJANOV S.P.
 • Občina:
 • Solkan
 • Govoreči jeziki:
 • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si