Rosa zdravilni dotik, Rozalija Marjanov s.p.

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/2811/FizioterapijaP-1467378238.png
Rosa zdravilni dotik, Rozalija Marjanov s.p.
Rosa zdravilni dotik, Rozalija Marjanov s.p. https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/2811/FizioterapijaP-1467378238.png 0 05 0

Povprečno od 107 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Rozalija Marjanov (+)

Med ogradami 3, Solkan 5250

040 221 459
info@rosazdravilnidotik.si

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Rozalija Marjanov je svoje znanje pridobila na študiju na Višji šoli za zdravstvene delavce in s tem pridobila naziv višji fizioterapevt. Po diplomi se je zaposlila v Zdravstvenem domu Nova Gorica na fizioterapiji, kjer je poleg ambulantne fizioterapije vodila skupinske vadbe, delala s pacienti z ankilozantnim spondilitisom, z asmatiki, z mišičnimi distrofiki, izvajala fizioterapijo na domu in fizioterapijo športnikov ... Svoje znanje na področju fizioterapije je več kot dvajset let izpolnjevala z metodami in tehnikami manualne terapije, trigger točk, mehanične diagnostike in terapije, kraniosakralne terapije, Cyriaxa, PNF-ja (proprioceptivne nevrvomuskularne facilitacije), pilatesa ...

Ob fizioterapevtskem delu se je dodatno izobraževala na različnih programih in tečajih naravnih načinov zdravljenja (reiki, tajska masaža, joga, refleksna masaža stopal, Aleksander tehnika, Feldenkrais metoda, psihoterapija telesa, ifa sistem, šamanizem, spiritualna tehnologija, PEAT, zdravilne karte ...).

 

Terapevtski tretmaji

Tretma z zdravilnim dotikom

Tretma z zdravilnim dotikom je celostna obravnava  z refleksno masažo stopal in energetskim zdravilnim dotikom celotnega telesa. Primerna je za prvi obisk, ker  spodbudi telo, da se samo zdravi. Priporoča se pri  bolečinah v telesu, ki so posledica vnetij, poškodb, bolezenskih stanj,  utrujenosti, stresa, izčrpanosti in depresije. Telo se poveže z občutki in intuicijo, umiri se um, ter vzbudi  strast do življenja, vitalnost in radost.  Svetujemo nadaljne tretmaje in aktivnosti ter njihovo pogostost.

Trajanje: 60 - 75 min

Cena: 50 eur

 

Tretma s svečami (tulci iz voska) na ušesih

Tretma je dopolnitev tretmaja z zdravilnim dotikom, kjer kot sredstvo uporabljamo sveče na ušesih. Tretma s svečami na ušesih zdravi fizične težave ušes in sluha, vrtoglavico, glavobol, sprošča bolečine v vratu in ramenih, uravnoteži tekočine v telesu (ledvice) in okrepi imunski sistem. Tretma vpliva na izločanje strupov iz telesa, odpravlja psihofizične blokade in travme. Je zelo primerna pri stresu, nemiru, ko imamo težave s koncentracijo ali strahovih. Med tretmajem s svečami se istočasno izvaja masaža napetih mišic vratu in ramen. Napete mišice so posledica negativnih čustev, misli ter vzorcev, ki nas spravijo iz ravnovesja v stres.  Težave mišic ramenskega obroča so praviloma posledica zaskrbljenosti in "nalaganja bremen oz. odgovornosti na ramena". Kadar so težave dolgotrajne in vzorci trdovratni, se priporočajo za nadaljevanje tretmajev spiritualne tehnike za odpravljanje teh vzorcev.

Trajanje: 60 - 90 min

Cena: 55 eur

 

Tretma s svečo (tulcem iz voska) na popku

Tretma je dopolnitev tremaja z zdravilnim dotikom, kjer kot sredstvo uporabljamo svečo na popku. Namen je izločanje strupov iz telesa, odpravljanje bolečin, sprostitev travm, strahov in psihofizičnih blokad od dneva rojstva. Uravnoteži predvsem delovanje trebušnih organov (prebavo, menstruacijo ...).

Trajanje: 60 - 75 min

Cena: 55 eur

 

Tretma s svečami (tulcem iz voska) na čakrah

Pri tej obravnavi uporabljamo svečo na čakrah. Tulec iz voska namestimo na izbrano čakro. Ko sveča gori, ustvari vakuum in toploto, kar stimulira živčne končiče. Vzpostavi se energetsko ravnovesje v telesu in izboljša se sposobnost samozdravljenja. Sveče lahko uporabimo na eni ali več čakrah naenkrat glede na težave. Ta tretma običajno izvajamo po masaži hrbta, tretmaju z zdravilnim dotikom ali Rosa tretmaju.

Trajanje: 60 - 90 min

Cena: 55 eur

 

Masaže

Refleksna masaža stopal

Refleksna masaža stopal je energetska masaža, ki temelji na spoznanju, da se vsak del telesa odziva na natančno določeno točko na stopalih in da se z masažo teh točk lahko sprosti in uravnovesi celo telo in umiri um.  Stopala so odsev našega trenutnega psihofizičnega stanja, zato lahko na osnovi tega svetujemo nadaljne aktivnosti. Lahko so to nadaljni tretmaji, vadbe ali spremembe določenih žvljenjskih vzorcev klientov, ki so vzrok težavam. Sama masaža stopal v kombinaciji z zdravilnim dotikom pospešuje krvni obtok, odpravlja strupe iz telesa, odpravlja stres in direktno zdravi izvor blokade. Digne se nivo vitalne energije, izboljša se koncentracija in kvaliteta spanja. Refleksna masaža stopal je sestavni del skoraj vseh naših tretmajev s katerimi še povečamo učinkovitost zdravljenja, zato jih priporočamo v nadaljnih obravnavah.

Trajanje: 45 min

Cena: 40 eur

 

Rosa tretma - antistresni tretma

Rosa tretma je celostna obravnava, ki jo priporočamo za sprostitev telesa in umiritev uma. Tretma pomaga pri  prenovi vitalne energije ter občutenju svojih čustev. Svetujemo jo, ko smo utrujeni, brez energije, žalostni, depresivni, ko imamo napet vrat, križ ali ramena.  Z masažo stopal, masažo hrbta ter z energetskim uravnoteženjem aktiviramo telo, da se samo zdravi.  Aromaterapevtska masaža kot del tretmaja nam pomaga doseči psihično in fizično sprostitev, izboljša prekrvavitev, sprost napete in boleče mišice, okrepi zdravje in pospeši izločanje strupenih snovi iz organizma. Uravnoteži se živčni, hormonski in imunski sistem ter zmanjša stres.

Trajanje: 60 - 75 minut

Cena: 55 eur

 

Terapevtska masaža hrbta

Tretma se priporoča kadar se pojavijo bolečine v hrbtu. To je masaža, pri kateri dosežemo sprostitev in povečano prekrvavitev mišic vratu, torakalnega dela hrbta, ledvenega dela hrbta, križa, ter ramenskega obroča. S pritiski in masažo teh mišic odpravimo mišične zatrdline – vozle, ki so posledica naporov, poškodb in bolezenskih stanj,  stresa in čustvenih blokad ter omejitvenih vzorcev, ki nas spravljajo iz ravnovesja v telesu.  Pri tem se poveča gibljivost hrbtenice in celotnega ramenskega obroča.. Pospeši se odvajanje strupov, ki so se nakopičili zaradi nezadostne prekrvavljenosti. Kadar so težave dolgotrajne in vzorci trdovratni se priporočajo za nadaljevanje tretmajev spiritualne tehnike za odpravljanje teh vzorcev.

Trajanje: 45 min

Cena: 40 eur

 

Tradicionalna tajska masaža

S tradicionalno tajsko masažo povečamo pretočnost telesnih energijskih poti, s čimer dvigamo splošno življenjsko vitalnost. S pritiski, raztegi in upogibi oživimo delovanje celega telesa, povečamo prožnost, predvsem pa sprostimo utrujene in napete mišice ter odpravimo mišične vozle in bolečine. Masaža se izvaja preko obleke.

Trajanje: 45 min

Cena: 40 eur

Trajanje: 75 - 90 min

Cena: 55 eur

 

Tečaji

 

Telesne vadbe

 

Manualni tretma

Manualni tretma je namenjen rehabilitaciji po poškodbah  in zmanjševanju ter odpravi bolečin in edemov, ki so posledica različnih bolezenskih stanj, prisiljenih položajev in stresa. Običajne težave, s katerimi se srečujemo so bolečine v križu, vratu, ramenih, zvini, vnetja tetiv, mišične napetosti, glavoboli, artritisi, artroze, skolioze … S tretmajem povečamo gibljivost sklepov, povečamo prožnost in moč mišic ter zmanjšamo njihovo napetost, izboljšamo ravnotežje in dihanje, korigiramo slabo držo in koordinacijo telesa, s čimer izboljšamo funkcionalnost delnega ali celotnega gibalnega aparata.

Za posameznika oblikujemo tudi program telesne vadbe, pravilnega dihanja in položajev za sprostitev, glede na njegove potrebe, ki ga potem samostojno izvaja doma.

 

Trajanje: 45 - 60 min

Cena: 40 eur

 

Spiritualni tretmaji

 

Vir

  • Davčna številka:
  • 20458444
  • Ime podjetja:
  • Rosa zdravilni dotik Rozalija Marjanov s.p., višji fizioterapevt
  • Občina:
  • Solkan
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

© 2019 Povezujemo.si® | Vse pravice pridržane. Izdelava: Mediacall d.o.o.

Povezujemo.si