Ročna dela, Zdenka Brezovnik s.p.

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1850/alkoholnepijacepekakruharocnadelazdenkabrezovniksp9-1463065315.jpg
Ročna dela, Zdenka Brezovnik s.p.
Ročna dela, Zdenka Brezovnik s.p. https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1850/alkoholnepijacepekakruharocnadelazdenkabrezovniksp9-1463065315.jpg 0 05 0

Povprečno od 8 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Zdenka Brezovnik (+)

Šentjanž nad Dravčami 36, Šentjanž nad Dravčami 2367, Slovenija

05 9958233
zdenka.brezovnik@gmail.com

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Podjetje Zdenka Brezovnik s.p. se ukvarja z kuhanjem domačega žganja, likerjev, peko domačega kruha in z ročnimi deli.

Zeliščni liker:

Zeliščni liker, ki je na tržišču poznan pod blagovno znamko jägermeister, lahko pripravimo tudi sami doma. Pripravili ga bomo iz tistih zelišč, ki nam jih narava in vrt ponudita vsak mesec. Z doma pripravljenim jegermajstrom bomo imeli veselje, pa tudi samo vsakomesečno pripravljanje z iskanjem in dodajanjem zelišč, bo že kar "obrednega" značaja. Za nalaganje zelišč v žganje oziroma tropinovec je treba poiskati primerno steklenico. Tudi rumov lonec, ki se hermetično zapira, bo zelo primeren.

 

Izraz Jägermeister se je prvič pojavil v Nemčiji leta 1934 v novem Reichsjagdgesetz-u (Državni lovski zakon). Izraz se je nanašal na višje gozdarje in logarje v javnih službah. Tako je bilo ime med Nemci že udomačeno, ko se je naslednje leto pojavila pijača. Curt Mast, prvi žganjekuhar Jägermeistra, je bil vnet lovec. V prevodu pomeni Jägermeister lovski mojster. Logotip Jägermeistra prikazuje jelenjo glavo z žarečim križem med rogovi in je prevzet iz zgodbe svetega Huberta in svetega Evstahija, zavetnikov lova.

Ročna dela:

Klekljanje: je obrt pri kateri klekljar-ica, s kleklji izdeljuje čipko.

kvačkanje: Kvačkani izdelki so trendovski, tu ni dileme. Skvačkamo lahko marsikaj, ne samo ljubkih oblačil za otroke, kap in šalov za odrasle, temveč tudi dekorativne izdelke, kot so recimo girlande iz srčkov.

 

Nahajamo se na tržnici v Vuzenici.

  • Davčna številka:
  • 29879833
  • Ime podjetja:
  • Zdenka Brezovnik - nosilka dopolnilne dejavnosti na kmetiji
  • Občina:
  • Vuzenica
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si