Robek keramičarstvo, polaganje keramičnih ploščic

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/3534/robekkeramicarstvopolaganjekeramicnihploscic-1473748541.jpg
Robek keramičarstvo, polaganje keramičnih ploščic
Robek keramičarstvo, polaganje keramičnih ploščic https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/3534/robekkeramicarstvopolaganjekeramicnihploscic-1473748541.jpg 0 05 0

Povprečno od 210 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Gregor Robek (+)

Šmarješke Toplice 7, Šmarješke Toplice 8220, Slovenija

041 628 716
robek.keramicarstvo@gmail.com

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

V podjetju Robek keramičarstvo izvajamo kvalitetna in zanesljiva izvedba keramičarskih del po celotni Sloveniji. Izvedemo kopalnice na ključ. Smo priporočeni izvajalci Arhiker.

Dolga in uspešna družinska tradicija, Alojz Robek s.p., nam je narekovala, da smo si, ob ustanovitvi podjetja Robek keramičarstvo d.o.o., zadali cilj postati prepoznavni v družbi vrednih zaupanja podjetij, iz dejavnosti keramičarstva, se pravi oblaganja tal in sten.

Znani smo tudi po tem, da so naši projekti vedno zaključeni v dogovorjenih rokih.  

Z nenehnim sledenjem vedno novim materialom in tehnologije polaganja talnih in stenskih oblog ter s sprotnim nadgrajevanjem znanja, smo prepričani, da bomo ostali v družbi najboljših še zelo dolgo.

 

Zagotovo ste se že kdaj našli pred dilemo kako in kaj pri izboru ploščic, kako z adaptacijo…?

Skozi naše bogato znanje vam lahko pomagamo z nasveti.

 

Naša dejavnost »se vrti« okoli oblaganja tal ter sten tako notranjih kot zunanjih, adaptacij ali novogradenj. A ker je veliko povpraševanja tudi npr. po kompletnih storitvah, se pravi na ključ, poskrbimo tudi za izvedbo vseh ostalih obrtniških del, s pomočjo naših zanesljivih partnerjev. Pomembno dejstvo pa je, da vam vselej nudimo izjemno kvalitetne storitve po ugodnih cenah. Kot pika na, pa naše storitve vedno opravimo v dogovorjenih rokih.

 

Tako vršimo največ naslednjih storitev:

 • oblaganje tal in sten,
 • adaptacije,
 • dela tako pri novogradnjah kot pri adaptacijah lahko opravimo tudi po sistemu »na ključ«.

 

Vir

 • Davčna številka:
 • 15666140
 • Ime podjetja:
 • Robek keramičarstvo, storitve in trgovina, d.o.o.
 • Občina:
 • Šmarješke Toplice
 • Govoreči jeziki:
 • Slovenščina

Video

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si