Risanka, izvajanje dejavnosti morskega kajaka d.o.o.

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1959/Risankaizvajanjedejavnostimorskegakajakad-1463562409.jpg
Risanka, izvajanje dejavnosti morskega kajaka d.o.o.
Risanka, izvajanje dejavnosti morskega kajaka d.o.o. https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1959/Risankaizvajanjedejavnostimorskegakajakad-1463562409.jpg 0 05 0

Povprečno od 4 ocen

Vaša ocena

Bukovica pri Vodicah 48, Bukovica pri Vodicah 1217, Slovenija

041 679 175
info@buythesea.si

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Na SZ delu Kornata, v varnem zavetju uvale Šipnate najdete našo športno bazo z dvajsetimi morskimi kajaki in dvema jadrnicama Seascape 18. V Nacionalnem parku Kornati množica skoraj nenaseljenih otočkov ponuja okolje pisano na kožo športnikom, ki vas navdušuje neokrnjena narava, pridih preteklosti in preprostosti.

 

Risanka - baza Kornati

Naša baza Risanka je odprta celo leto. Pri nas si lahko sposodite morski kajak z opremo ali jadrnico, lahko pa se pridružite eni izmed tur, ki jih organiziramo v tem kotičku raja.

Veslaške ture so vodene in odkrijejo vam najlepše kotičke S dela Kornatov. Okolje, ki izgleda grobo je polno zanimivosti, ki so skrite očem običajnih turistov. V dnevnih turah združimo veslanje, kopanje in krajše sprehode, vse skupaj pa prilagodimo vašim zmožnostim in željam. Vsak večer se vrnemo v bazo.

Jadranje s Seascape18 je poseben užitek. Organiziramo krajše in daljše tečaje jadranja s to malo lepotičko. Krajši, trodnevni tečaj je lahko uvod v vaše nadaljne samostojne jadralske počitnice. Mogoče je pa Kornatska avantura, organizirano in vodeneno skupinsko jadranje med otočki kornatskega arhipelaga, tisto pravo za vas. Skupino ponavadi sestavljajo štiri Sc18 in spremljevalni čoln.

 

Risanka je lahko vaše izhodišče. V treh sobah sprejmemo do 10 gostov, prostor za par šotorov je v senčnem vrtu.
Kljub temu, da Kornati nimajo urejene infrastrukture, vam naša baza ponuja: pitno vodo, toplo vodo, elektriko za polnjenje elektronskih naprav in hladno pijačo. Internet je na razpolago v omejenem obsegu, za vremenske napovedi in e-mail.

Z našimi gosti na morju smo v stalni povezavi in vse nepredvidene situacije lahko hitro uredimo.

Ponujamo vam zajtrke in večerje, lahko pa si kuhate tudi sami. Hrana, ki jo pripravljamo je sezonska, pridelana ali ulovljena lokalno.
Najbližja trgovina je na sosednjem Dugem otoku v mestecu Sali in lahko se zanesete na nas, da vam stvari, ki jih boste potrebovali, tudi pripeljemo.

Za vas bo skrbela ekipa izkušenih morjeplovcev in lokalnih vodičev in prepričanai smo, da vam bodo počitnice na Kornatih še dolgo ostale v lepem spominu.

 

Seakayak

Termini 2016:

 • 5.5.16 – 8.5.16,
 • 18.6.16 – 25.6.16,
 • 20.8.16 – 23.8.16,
 • 17.9.16 – 24.9.16.

 

Tedenski program:

Veslali bomo do najlepših kotičkov S dela Kornatov. Z veslanjem med kornatskimi otočki začnemo vsak dan po zajtrku. Uro odhoda prilagodimo skupini in čez dan veslamo s postanki za kopanje, šnorkljanje, krajše sprehode in z odmorom za kavo in malico. Ture so v celoti prilagojene skupini in vremenskim razmeram.
Kornati skrivajo marsikaj, naši cilji bodo: otoki Levrnaka, Mana, Rašip, Katina, klifi Dugega otoka, uvala Talaščica in svetilnik Sestrice. Obiskali bomo trdnjavo Tureta na Tarcu, si ogledali filmske kulise in obiskali destilarno žajblja, kjer boste lahko kupili lokalne izdelke in spili pravi domači žajbljev čaj.
Kornati ponujajo kristalno čisto morje, ko se ob bonaci vidi prav do dna in čudovite razglede, za katere se vam ni treba prav dosti potruditi in jih je vredno doživeti.

 

Seascape 18

Seascape 18, mala lepotička je v naši bazi pripravljena za dnevne najeme, šolo jadranja ali prave jadralske avanture pod vodstvom izkušenega učitelja jadranja. Jadrnice so opremljene z genakerjem in motorjem, da bo vaše potepanje še bolj zabavno, varno in nepozabno.

Razgiban kornatski arhipelag je odlično okolje za raziskovanje s športno jadrnico, ki pričara pravi občutek vetra v laseh.

Naša baza je lahko vaše izhodišče za dnevne ture ter vam nudi vse udobje doma in obenem varen pristan za kratek oddih, za čez noč ali ob grobem vremenu.
Torej, kraj mnogih užitkov za posebne ljudi, ljudi ki uživajo v preprostih stvareh in v naravi.

 

Seakayak ture:

 

Šola sea kayak:

 

Darilni bon: Izberite turo in jo podarite svojim najbližjim, poslovnim partnerjem ali samemu sebi.

Darilni bon lahko naročite na e-poštnem naslovu Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

 

Vir

 • Davčna številka:
 • 52620514
 • Ime podjetja:
 • Risanka, izvajanje dejavnosti morskega kajaka, d.o.o.
 • Občina:
 • Vodice
 • Govoreči jeziki:
 • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si