Ringring12

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/6362/logo-1637923097.png
Ringring12
Ringring12 https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/6362/logo-1637923097.png 0 05 0

Povprečno od 4 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Matjaž Hribar (+)

Zgornje Duplje 13, Duplje 4203

070 114 834
igra@ringring12.com

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Leto ustanovitve:
2001
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Ringring12 je poučna igra s kartami, ki predstavlja svet oseb s (posebnimi) potrebami na pogumen in duhovit način.

 

Poslanstvo projekta RINGRING12 je razložiti duševne motnje, duševne bolezni in posebne potrebe s pomočjo didaktične igre, organizirati spoznavne dogodke v izobraževalnih institucijah, knjižnicah, domovih za starejše občane ter podpreti druga društva pri njihovem delu z osebami s posebnimi potrebami (pri promociji sporočila sodelujemo z drugimi društvi).


Didaktična igra RINGRING12 je namenjena spoznavanju oseb s posebnimi potrebami. Ponuja dva načina igranja: zabavnega in poučnega. Igro sestavlja 55 igralnih kart, na katerih je predstavljenih 30 simptomov duševnih motenj in bolezni (Avtizem – MAS, Downov sindrom, kompulzivne motnje, Riley-day sindrom, Tourettov sindrom, Akinezija, Bipolarna motnja, Shizofrenija, Cerebralna paraliza, Bordeline osebnost…). Igralec med igro izbere enega izmed 12 dogodkov (zbiranje starega papirja, odmetavanje snega, »rabutanje« češenj, piknik, nogometna tekma, gašenje požara…) in ekipo oseb, ki bo pripravljena sodelovati v njih.

Igri je priložena zgibanka z opisi vseh simptomov.

Sveži paketi zabavne in poučne igre RINGRING12 že čakajo, da jih dostavimo v vaš dom in vam popestrijo družinski čas.

Vsak igralni set vsebuje 55 kart. Na njih so opisani in profesionalno ilustrirani različni simptomi duševnih motenj in bolezni. Set vsebuje zgibanko z razlago simptomov, navodila za igranje in kratka sporočila, kako pristopiti do oseb, ki svet pogosto doživljajo izven običajnih okvirjev razumevanja.

 

Naročila lahko oddate tukaj

  • Davčna številka:
  • 45853185
  • Ime podjetja:
  • ZAVOD ZA RAZISKOVANJE NARAVE IN OKOLJA - ZRNO
  • Občina:
  • Naklo
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si