Rimske terme

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/452/logo-e1423778725129-1457359577.png
Rimske terme
Rimske terme https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/452/logo-e1423778725129-1457359577.png 0 05 0

Povprečno od 11 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Evelin Krajnc (+)

Toplice 10, Rimske Toplice 3272

03 5742000
info@rimske-terme.si

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Pustite vsakdanje življenje za seboj in se potopite v objem pomirjujoče narave, ki vam vrača zdravje in dobro počutje ter vas sprošča. V čudovitem okolju Rimskih term se predajte užitkom v zdravilni vodi iz globin Amalijinega in Rimskega vrelca. Privoščite si najboljše, kar vam ponuja stičišče tradicije in sodobnosti.

Zdravilnih učinkov termalne vode so se zavedali že stari Rimljani, ki so leta 39 pr. n. št. prav na istem mestu zgradili bazene s toplo in hladno vodo. Minevala so stoletja, priljubljenost vrelcev s čudežno vodo pa je le še rasla. Sem so v prepričanju, da so odkrili čudežni zdravilni izvir, prihajali člani kraljevih družin. Dolgo časa so bile terme dostopne le pripadnikom višjih slojev in visokim vojaškim častnikom. Danes pa so na voljo vsakomur, ki si želi preizkusiti njihove zdravilne učinke.

Analize kažejo, da je akrotermalna voda v Rimskih termah po vsebnosti kemijskih elementov, ki blagodejno vplivajo na človeško telo, ena najbogatejših v Sloveniji. Na dobro počutje človeka pa spodbudno vplivajo tudi okolica term, kristalno čist zrak in pravljična pokrajina neokrnjenih gozdov.

Termalna voda v Rimskih termah je ena najbogatejših in najbolj zdravilnih v Sloveniji in dokazano pomaga pri zdravljenju več o naši zdravilni vodi si preberite tukaj.

Naši paketi za vas:

 

Kulinarika:

V restavracijah v Rimskih termah lahko uživate v sodobno pripravljenih jedeh, obogatenih z bogatim kulinaričnim izročilom.

V À la carte restavraciji Sofija združujemo najboljše domače jedi z izbranimi okusi mednarodne kuhinje. Jedi pripravljamo na sodoben način po filozofiji dunajske in mediteranske kuhinje. Sestavo jedilnega lista prilagajamo letnim časom in svežim sezonskim sestavinam iz okolice Rimskih term.
Gurmanske užitke zaokrožajo vrhunska vina iz vseh slovenskih vinorodnih dežel.

V Restavraciji cesarja Ferdinanda tople jedi pripravljamo pred gosti. Dan lahko začnete z izbranim samopostrežnim zajtrkom in ga končate z večerjo, pri kateri vam je poleg hladno-toplega bifeja na voljo tudi pestra izbira predjedi, solat, sladic in sadja.

V Kavarni princese Viktorije se lahko izgubite v času in poizkusite čaje, pripravljene po originalnih rimskih recepturah iz zelišč, ki rastejo v okolici, in uživate ob pitju rimskega vina Malzum.
Postrežemo vam z odlično kavo, toplimi in hladnimi napitki ter slastnimi sladicami. Ob pestri ponudbi pijač, široki paleti konjakov, viskijev in izbranih cigar se lahko ob petkovih in sobotnih večerih zabavate ob živi klavirski glasbi. Naši kulinarični mojstri lahko naredijo poročno torto in spečejo domače pecivo. Pripravimo lahko tudi posebne jedilnike in uradna vabila, pomagamo pri organizaciji poroke ter izbiri glasbe in ozvočenja

Lounge bar je odprt od večera do pozne noči. Ob ritmih chill-out glasbe vam postrežemo s sveže pripravljenimi koktajli po vašem izboru. V baru lahko pogosto prisluhnete tudi ambientalni glasbi v živo.


Bar ob bazenu ponuja pester izbor hladnih pijač in toplih napitkov ter sladoleda.

 

V našem wellness centru izkusite užitke starih Rimljanov.
Prepustite se uživanju v slogu starih Rimljanov! Bazeni so zasnovani po vzoru rimskih kopališč, napolnjeni z zdravilno termalno vodo in se razprostirajo na 450 m2. Na voljo so notranji in zunanji panoramski bazen ter štirje notranji in trije zunanji masažni bazeni z vodnimi sedišči in ležišči.

 

Ponudba wellness centra:

 

Medicina

V Rimskih termah deluje eden najbolje opremljenih medicinsko-rehabilitacijskih centrov v Sloveniji. V Medicinskem centru Valetuda pod vodstvom izkušenih fizioterapevtov ter vrhunskih strokovnjakov za rehabilitacijo izvajamo rehabilitacijske programe, ki vam pomagajo pri okrevanju po poškodbah in boleznih.

Ponujamo vam:

 

Kongresi

Kongresni center Rimske Terme (Business Wellness Spa Resort) se nahaja v Hotelu Rimski dvor ****. Konferenčno-banketni prostori z najsodobnejšo avdio–video tehniko so primerni za konference, posvete, seminarje, izobraževanja, sestanke, sprejeme in družabne dogodke, razstave, modne revije in svečane pogostitve. Izbirate lahko med petimi sodobno zasnovanimi kongresnimi dvoranami, primernimi za enodnevna ali večdnevna srečanja.

Ponujamo vam:

 

Poroke:

Poročni dan ostaja v spominu in daje intonacijo našim željam, pogledom in veselju. Smeh, zabava in sproščeno vzdušje z najbližjimi so najpomembnejše, da poročni dan postane srečen dan.

Ponujamo vam:

 

Vse cene naših ponudb si lahko ogledate tukaj.


V kolikor si želite ogledati  360° panoramske slike notranjosti hotela, kliknite na POVEZAVO

 

Vir

 • Davčna številka:
 • 55098061
 • Ime podjetja:
 • Terme Resort, zdravje, turizem, d.o.o.
 • Občina:
 • Laško
 • Govoreči jeziki:
 • Nemščina, 
 • Hrvaščina, 
 • Slovenščina, 
 • Angleščina

Video

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si