Ri-Mi žar, catering, Milan Ritlop s.p.

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/3653/rimizargostinskestoritvemilanritlopsp5-1474546875.jpg
Ri-Mi žar, catering, Milan Ritlop s.p.
Ri-Mi žar, catering, Milan Ritlop s.p. https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/3653/rimizargostinskestoritvemilanritlopsp5-1474546875.jpg 0 05 0

Povprečno od 133 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Milan Ritlop (+)

Brezovica 58a, Velika Polana 9225, Slovenija

041 346 723
milan.ritlop80@gmail.com

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

V podjetju Ri-Mi žar, Milan Ritlop s.p. pripravljamo kakovostne jedi, med katerimi so poleg domačih tudi pristne tuje specialitete. Poskrbimo pa za vse, kar naročnik ob pogostitvi potrebuje. Ponujamo celovito gostinsko storitev, ki obsega vrhunsko načrtovanje, pripravo in dostavo ter postrežbo hrane in pijače na vašem dogodku. Izkušeni smo v organiziranju dogodkov kot so poslovni dogodki, kongresi, otvoritve, poroke, praznovanja, slovesnosti, pikniki ter druge pogostitve po vaših željah.

Vso catering podporo ponujamo za vse vaše potrebe in slavja, kot so poroke, team buildingi, praznovanja rojstnih dni ter za vse ostale dogodke.

Naša dejavnost spada na področje gostinstva in še predvsem na možnost dostave hrane in pijače direktno na vašo lokacijo, aranžiranjem in kompletno pripravo za poroke, catering oziroma gostinske storitve.

 

Cocktail party in finger food

Je najelegantnejša pogostitev na dogodkih, kjer je prostorska ali časovna stiska, saj gosti hrano zaužijejo stoje in ne potrebujejo krožnikov in pribora. Hrana se ponudi na pladnjih ali pa se servira na za to pripravljeni servirni mizi, s katere si potem gosti sami servirajo hrano oziroma pijačo.

 

Hladni bife

Je obrok, ki lahko nadomesti kosilo ali večerjo, priporočamo pa ga ob dogodkih, ko je treba pogostiti večje število gostov, ki nimajo časa (npr. ob premierah, sprejemih), da bi bili klasično postreženi kot v gostilnah ali restavracijah. Hrana je na bogato aranžiranih in s sadjem dekoriranih bifejskih omizjih. Strežno osebje na dogodku ponuja pijačo, deservira, vzdržuje red in čistočo in tako poskrbi za nemoten potek sprejema.

 

Hladno-topli bife

Za to obliko pogostitve veljajo enaki kriteriji kot pri hladnem bifeju, le da je po kulinarični plati hladno-topli bife obširnejši. Hladne jedi se razprostirajo od zelenjavnih, mesnih, ribjih do vegetarijanskih jedi, sledijo sirove plošče, sadje, čokoladne fontane... Topli del je sestavljen iz 4 do 6 glavnih mesnih in vegetarijanskih jedi s prav toliko prilogami, sladki del je ponavadi sestavljen iz 3 do 6 različnih sladic.

 

Front cooking

Kuhanje pred gosti je postala naša stalnica. V okviru toplega bifeja kuharji na  termo ploščah pripravljajo jedi in tako animirajo goste, ki lahko spremljajo pripravo jedi.

 • Davčna številka:
 • 79764606
 • Ime podjetja:
 • Ri-Mi žar, gostinske storitve, Milan Ritlop s.p.
 • Občina:
 • Velika Polana
 • Govoreči jeziki:
 • Slovenščina, 
 • Angleščina, 
 • Nemščina, 
 • Hrvaščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si