Revija Kužek in Revija Mucek

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/330/revija-kuzek-in-revija-mucek (10)-1456828434.jpg
Revija Kužek in Revija Mucek
Revija Kužek in Revija Mucek https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/330/revija-kuzek-in-revija-mucek (10)-1456828434.jpg 5 05 1

Povprečno od 9 ocen

Vaša ocena

Triglavska ulica 32, Ljubljana 1000

040 863 018
urednistvo@kuzek.si

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Revija KUŽEK je moderna revija, namenjena ljubiteljem psov. Berejo jo vsi moderni lastniki štirinožnih prijateljev, ki bi bili radi seznanjeni o vsem kar zadeva kužke. Bralci lahko v reviji Kužek spoznajo različne pasme, nasvete strokovnjakov, trende s področja življenja kužkov ter preberejo tudi intervjuje z znanimi Slovenci in Slovenkami, ki imajo doma svojega kužka.

Revijo Kužek lahko najdete v trafikah, trgovinah in na bencinskih črpalkah, v klinikah za male živali, pri pasjih fizerjih, v kinoloških društvih, pri vzrediteljih in na vseh dogodkih, ki so v prvi vrsti namenjeni psom. Seznam prodajnih lokacij si lahko ogledate tukaj.

Revija je dvomesečnik, ki je postal priljubljen in prepoznaven medij med ljubitelji in skrbniki psov in jih vsaka dva meseca razveseli s svežimi informacijami in nasveti, ki jim še dodatno polepšajo, včasih pa tudi olajšajo vsakdanje življenje s psom.

SPLETNA TRGOVINA KUŽEK.SI

 

Revija MUCEK je namenjena vsem lastnikom in ljubiteljem mačk. Je prva revija v Sloveniji, ki je namenjena zgolj mačjeljubcem. Bralci lahko v reviji Mucek spoznajo različne pasme, nasvete strokovnjakov, trende s področja življenja mačk ter preberejo tudi zanimive intervjuje z znanimi Slovenci in Slovenkami, ki že imajo svojega mačka ali mačko.

Revijo Mucek lahko najdete v trafikah, trgovinah, na bencinskih črpalkah, veterinarskih klinikah ter trgovinah za male živali. Seznam vseh prodajnih lokacij najdete tukaj.

Revija je tromesečnik. Naše poslanstvo je postati priljubljen medij, biti prepoznaven med mačjimi prijatelji ter njihovimi gospodarji in jih vsake tri  meseca razveseliti z informacijami in nasveti, ki jim bodo še dodatno polepšali, včasih pa tudi olajšali vsakdanje življenje.

SPLETNA TRGOVINA MUCEK.SI

 

Podarite spletni dostop

Naročnina na dostop na spletu je lahko tudi lepo darilo!

Če želite prijetno presenetiti svoje najdražje, prijatelje ali znance, jim lahko zdaj podarite dostop na spletu!  Izberite darilo, ki bo osrečevalo celo leto!

 

Vir

 • Davčna številka:
 • 13442783
 • Ime podjetja:
 • Ad Lucem, podjetje za storitve, d.o.o.
 • Občina:
 • Ljubljana
 • Govoreči jeziki:
 • Slovenščina
 • Z vami že:
 • 81

KOMENTARJI

Dodaj komentar

 • Izjemno kvalitetni nasveti

  ,

  5.0 5.0 0 5 3
  Storitev
  Kvaliteta
  Osebje
  Ko smo k hiši pripeljali gluhega mladiča-psa, se nam še sanjalo ni kaj to pomeni. V veliko pomoč nam je spletna stran www.kužek.si, njihov FB in revije. Velike pohvale in hvala za vse nasvete. Vsi ki imate kužke in mucke-Berite njihove članke, nasvete
  Oceni mnenje:

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si