Restavracija Pavel, Piran

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/226/Neimenovano-1456406014.png
Restavracija Pavel, Piran
Restavracija Pavel, Piran https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/226/Neimenovano-1456406014.png 0 05 0

Povprečno od 2 ocen

Vaša ocena

Gregorčičeva ulica 3, Piran 6330

05 6747101
05 6747100
pavel.piran@siol.net

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

V Restavraciji Pavel kot domačini slovenske Istre dobro poznamo hrano in navade našega kraja, kar se nedvomno pozna pri gostih, ki se radi vračajo k nam. Pregovor pravi, da se pri Pavlu vedno dobro je'.

Naša ponudba vključuje mednarodno kuhinjo, morske specialitete, ribe, jastogi, škampi, rarogi, školjke, škampov coctail, rižota, ribji karpačo, tartufi, odprta vina, buteljčna vina, jastog na žaru, jedi na žaru,..

Smo na samem obrežju Pirana, v enkratni bližini morja, vas pričakujeta restavraciji Pavel in Pavel 2. Ponujamo vso mediteransko kuhinjo s poudarkom na morskih specialitetah. Iz izvirnih hišnih receptov vam bomo pripravili nepozaben okus svežih morskih dobrot

 

Vir

  • Davčna številka:
  • 65936434
  • Ime podjetja:
  • Restavracija Pavel Lovrečič Pavel s.p.
  • Občina:
  • Piran

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si