Restavracija in pizzerija Guliver

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/0/73170-1455272206.jpg
Restavracija in pizzerija Guliver
Restavracija in pizzerija Guliver https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/0/73170-1455272206.jpg 0 05 0

Povprečno od 2 ocen

Vaša ocena

Kontakt

Brdce 62, Brdce 1

03 5649170
051 666 645
guliver@kabelnet.net

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Na poti med Rimskimi Toplicami in Hrastnikom že od leta 1999, pod okriljem podjetja AGM Nemec, obratuje Restavracija in pizzerija Guliver.

Svoje goste razvajamo s pestro ponudbo stalnega menija, katerega nenehno dopolnjujemo s pripravljanjem dodatne ponudbe svežih sezonskih jedi. Obiščite nas in se prepričajte o naši ponudbi.

V Restavraciji in pizzeriji Guliver nudimo mnogo izvrstnih dobrot, za vsakogar nekaj! Ne glede na to ali se samo peljete mimo ter se ustavite na kavi ali pivu, organizirate zabavo s prijatelji, pripravljate romantično večerjo v dvoje, ... Po predhodnem dogovoru ustrežemo skoraj vsaki, še tako zahtevni želji. O naši izjemi prilagodljivosti ter kvaliteti se jih je prepričalo že veliko. Bodite med njimi tudi vi!

Ponudba
Goste v Restavraciji in pizzeriji Guliver razvajamo s pestro ponudbo stalnega menija, z jedmi po naročilu, malicami, nedeljskimi kosili ter vedno izvrstnimi pizzami. Po želji hrano dostavimo tudi na vaš dom. Naša ponudba vključuje tudi strežbo pripravljene hrane na željeni lokaciji (t.i. catering).

Jedilni list
Preverite naš jedilni list, saj svoje goste razvajamo s pestro ponudbo stalnega menija, katerega nenehno dopolnjujemo s pripravljanjem dodatne ponudbe svežih sezonskih jedi.

Malice
Vsak teden nova ponudba svežih dnevnih malic. Pri nas vsak dan omamno diši in zagotovo boste od nas šli s polnimi trebuhi.


Vir

  • Davčna številka:
  • 41512278
  • Ime podjetja:
  • AGM Nemec, d.o.o.
  • Občina:
  • Hrastnik

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si