Help rent a car storitve posredništvo, Franc Banfi s.p.

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/2601/rentacarstoritveposrednistvofrancbanfisp6-1466440160.jpg
Help rent a car storitve posredništvo, Franc Banfi s.p.
Help rent a car storitve posredništvo, Franc Banfi s.p. https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/2601/rentacarstoritveposrednistvofrancbanfisp6-1466440160.jpg 5 05 1

Povprečno od 295 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Franci Banfi (+)

Ulica arhitekta Novaka 4, Murska Sobota 9000, Slovenija

041 742 418
041 681 300
franc.banfi@gmail.com

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Podjetje Franc Banfi s.p. vam ponuja najem vozil.

Ponujamo vam

Vozila s 5 sedeži

 

Vozila s 7 sedeži

 

Vozila z 9 sedeži

 

Tovorna vozila

 

Pogoji najema

Izposojeno vozilo smejo voziti osebe, ki posedujejo vozniško dovoljenje najmanj dve leti. Minimalna starost voznika je 21 let, za vozila višjega cenovnega razreda pa je zahtevana starost 25 let.

Minimalna dolžina najema

Minimalna dolžina najema je 1 dan (24 ur). V primeru, da najemnik prekorači dogovorjeni čas se prvih 59 minut ne obračuna. V primeru kasnejšega vračila (60 minut ali kasneje) se zaračunava dodatni dan.

Dostava, vračilo in podaljševanje najema

Dostava oziroma prevzem vozil se vrši od 00 do 24 ure. Vozilo je ob vsakem času neodtuljiva last najemodajalca, ki ga najemnik prejme v brezhibnem stanju z zakonsko predpisano opremo in potrebnimi dokumenti, kar potrdi s podpisom pogodbe. Najemnik se obvezuje, da bo vozilo vrnil v stanju, v kakršnem ga je prejel ter v času in kraju, ki sta določena v pogodb. Kadar želi najemnik podaljšati najem vozila mora do preteka najema obvestiti najemodajalca. V primeru neizpolnitve tega pogoja se smatra, da si je najemnik protipravno prisvojil vozilo in ga je najemodajalec dolžan prijaviti organom pregona.

 

Vzdrževanje in okvare

Najemnik se obvezuje, da bo skrbel za vozilo kot dober gospodar. V primeru okvare se najemnik obvezuje, da bo o tem obvestil najemodajalca, ki mu bo na osnovi informacij posredoval nadaljnja navodila. Popravilo oziroma zamenjava delov se sme izvršiti samo po predhodni odobritvi najemodajalca. Za povračilo stroškov je obvezno predložiti račun servisa, ki je popravilo izvršil in zamenjane dele. V kolikor se popravilo ni izvršilo v pooblaščenem servisu in niso predloženi zamenjani deli se stroški ne priznajo. Če je bilo ob vrnitvi vozila ugotovljeno, da je bil kateri del vozila ali opreme zamenjan ali izgubljen, stranki zaračunavamo odškodnino v višini trojne cene zamenjanega ali izgubljenega dela ali opreme, ki velja na dan vračila. Najemnik nima pravice zahtevati zamenjavo vozila ali nadomestila za prevoz ali druge stroške vključno z izgubo posla, ki bi nastali v času najema zaradi okvare ali prometne nezgode.

 

Plačilo računa

Najemnik bo poravnal stroške najema najemodajalcu v roku 15 dni po prejemu računa, v primeru gotovinskega plačila pa takoj na mestu predaje vozila. V slučaju zamujanja plačila se ukinejo vsi morebitni popusti.

 

Vir

  • Davčna številka:
  • 81229771
  • Ime podjetja:
  • Franc Banfi s.p.
  • Občina:
  • Murska Sobota
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si