Refleksoterapija, Tadeja Šiberl s.p., Ljubljana

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/6114/refleksoterapijatadejasiberlspljubljana2-1503396409.jpg
Refleksoterapija, Tadeja Šiberl s.p., Ljubljana
Refleksoterapija, Tadeja Šiberl s.p., Ljubljana https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/6114/refleksoterapijatadejasiberlspljubljana2-1503396409.jpg 0 05 0

Povprečno od 57 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Tadeja Šiberl (+)

Ajdovščina 4, Ljubljana 1000, Slovenija

031 533 265
vivammasaze@gmail.com

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Sem Tadeja Šiberl s.p. iz Ljubljane in vam nudim najboljšo in najbolj kakovostno refleksno masažo. je energetska masaža, ki temelji na spoznanju, da se vsak del telesa odziva na natančno določeno točko na stopalih.Pridite in se prepustite razvajanju.


Stopala so mikrokozmos, v katerem se odraža celotno telo, njegova preteklost, sedanjost, pa tudi vse fizične in čustvene blokade.


Refleksna masaža stopal

Refleksoterapija je naravna in dopolnilna terapevtska metoda, kar pomeni, da se jo lahko uporablja skupaj s klasično medicino, nikakor pa ne nadomešča uradne zdravniške diagnoze in zdravljenja.

Naša stopala izražajo naš odnos do resničnosti, stanje naše koreninske čakre, naše temelje. Kot dvonožna bitja se zemeljske energije dotikamo s stopali in kot drevo s koreninami z zemljo izmenjujemo energijo.

Za nemoten pretok energije po telesu je bistvenega pomena dober stik s tlemi. Lahko "trdno stojimo" ali pa "nas zamaje vsak vetrič". Takšne fraze izražajo naše nagonsko razumevanje povezave med stopali in našim občutjem gotovosti, zaupanja in stika z resničnostjo - z zemljo, po kateri hodimo.


Nudim vam različne vrste terapij:


Refleksna masaža stopal in dlani

Na točkah, kjer se zazna neravnovesje, klient ob tretmaju običajno čuti neugodje, lahko tudi bolečino. Vedno iščemo tisto mejo bolečine, ki je za klienta še vzdržna, posamezni točki pa posvetimo približno minuto časa.


Tehnik refleksnih točk čaker na stopalih

Čakre so energijski centri, po katerih teče energija. Imamo 7 glavnih čaker, ki ležijo ob hrbtenici. Vsaka je povezana z določenim organom, endokrino žlezo in predstavlja svojo barvo. Z masažo vam poskušam sprostiti in osvoboditi vsako čakro.


Metamorfna tehnika

Metamorfno metodo izvajamo s posebno tehniko, na stopalih, rokah in glavi. Terapevt se sprva seznani s stopalom in gležnjem prve in nato druge noge, vendar le v tolikšnem obsegu, da zadosti želji svojega razuma po vzpostavitvi nadzora nad bolezenskim stanjem pacienta.

Nato začne obdelovati refleksne cone hrbtenice med palcem in peto, pri čemer uporablja blazinice svojih prstov.


Protibolečinska terapija

S pomočjo refleksoterapije in klasične masaže odpravljamo različne težave, kot so fizična utrujenost, bolečine v mišicah, migrene, nosečniške strije, menstrualne težave, inkontinenca...


Nudim tudi klasično masažo telesa:

 • celo telo,
 • hrbet,
 • noge,
 • vrat,
 • hrbet - rame - vrat.


Svojim najdražjim, sodelavcem, poslovnim partnerjem, zaposlenim ali partnerju lahko pri nas kupite DARILNE BONE, z različno vrednostjo in določeno vrsto masaže.

Delovni čas

Delovni čas prilagodim vašim potrebam. Masaže se izvajajo po predhodnem dogovoru in naročilu na tel.  031 533 265.


"Priljubljenost refleksne masaže stopal ne preseneča, saj je čudežno darilo narave. Tako majhno stopalo - tako velika zdravilna moč... "

 • Davčna številka:
 • 75819961
 • Ime podjetja:
 • Refleksoterapija, Tadeja Šiberl s.p., Ljubljana
 • Občina:
 • Ljubljana
 • Govoreči jeziki:
 • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si