Refleksoterapija, Jelka Pintar s.p.

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/5428/reflekosterapijajelkapintarsp2-1491485475.jpg
Refleksoterapija, Jelka Pintar s.p.
Refleksoterapija, Jelka Pintar s.p. https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/5428/reflekosterapijajelkapintarsp2-1491485475.jpg 0 05 0

Povprečno od 205 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Jelka Pintar (+)

Zgornje Bitnje 286, Žabnica 4209, Slovenija

040 303 453
info@refleksoterapijapintar.si

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Refleksoterapija, Jelka Pintar s.p. iz Kranja vam s svojimi večletnimi izkušnjami nudim refleksoterapijo stopal.

Stopala so mikrokozmos, v katerem se odraža celotno telo, njegova preteklost, sedanjost, pa tudi vse fizične in čustvene blokade.


Kaj pravzaprav je refleksoterapija?

Refleksoterapija je naravna, komplementarna zdravilska metoda, s katero telesu pomagamo, da aktivira svoj lastni sistem samozdravljenja. Je uspešna preventivna in kurativna metoda.
S pritiskanjem na posamezne refleksne cone na stopalih vplivamo na organe ali organske sisteme, živčevje, mišičje. Na ta način spodbudimo samozdravilne sposobnosti našega organizma in odpravljamo neravnovesje v telesu.


O meni

Po poklicu sem višja medicinska sestra. Za ta poklic sem se odločila predvsem zaradi želje in neke vrste občutka poslanstva pomagati ljudem.

Po diplomi sem bila kar nekaj časa zaposlena v Splošni bolnišnici Jesenice in kasneje na Univerzitetni kliniki za pljučne bolezni in alergijo Golnik. Na obeh delovnih mestih sem imela priložnost delati s starejšimi ljudmi, otroki in tudi dojenčki.
Po rojstvu tretjega otroka sem se odločila ostati doma. Posvetila sem se predvsem skrbi za družino. Ob petih otrocih sem se začela aktivno ukvarjati z elementi zdrave prehrane, biodinamiko in starodavnimi alternativnimi oblikami zdravljenja.

V refleksoterapiji sem videla priložnost za izpolnitev svojega poslanstva, obenem pa so se mi odkrile nove možnosti izpopolnjevanja mojega znanja in odkrivanja vedno novih izzivov. Refleksoterapijo sem se učila pri gospe Nadi Tomazin Dokl in uspešno zaključila strokovno usposabljanje za NPK refleksoterapevt.


Terapije

Refleksoterapija ja oblika masaže, kjer s pritiskanjem in masiranjem refleksnih področij na stopalih in dlaneh sprožimo mehanizem samozdravljenja in s tem vplivamo na sproščanje in ravnovesje celotnega telesa.

Čakre so energijski centri, po katerih teče energija. Imamo 7 glavnih čaker, ki ležijo ob hrbtenici. Vsaka je povezana z določenim organom, endokrino žlezo in predstavlja svojo barvo.

Ta metoda je enostavna in primerna za vsakogar. Je zelo prijetna in sproščujoča.

To je tehnika pritiska na živčne točke na stopalih.

Sprostilno tehniko uporabljamo pri preobremenitvah, po protibolečinski obravnavi živčnih točk, pri kroničnih bolečinah, pri stresu.

Akcije

Pri nakupu 5 refleksoterapij vam šesto podarim!

 

Cenik

 

Vir

 • Davčna številka:
 • 71902325
 • Ime podjetja:
 • Refleksoterapija, Jelka Pintar s.p.
 • Občina:
 • Kranj
 • Govoreči jeziki:
 • Hrvaščina, 
 • Nemščina, 
 • Angleščina, 
 • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

© 2019 Povezujemo.si® | Vse pravice pridržane. Izdelava: Mediacall d.o.o.

Povezujemo.si