Rastlinjaki Gajšek

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/2920/rastlinjakigajsek1-1467961738.jpg
Rastlinjaki Gajšek
Rastlinjaki Gajšek https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/2920/rastlinjakigajsek1-1467961738.jpg 0 05 1

Povprečno od 10 ocen

Vaša ocena

Kolodvorska ulica 15, Slovenska Bistrica 2310, Slovenija

08 2000810
041 814 352
info@rastlinjaki-gajsek.si

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Pri podjetju Rastlinjaki Gajšek proizvajamo rastlinjake - plastenjake in steklenjake tako za profesionalno kot za domačo rabo, vrtne centre in zahtevnejše raziskovalne rastlinjake. Ponujamo tudi opremo za rastlinjake: pomično-poplavne mize, prodajne vozičke, namakalne rampe, ogrevanje, avtomatsko prezračevanje, senčenje.

Naš proizvodni progam smo še razširili na proizvodnjo in montažo skladiščnih šotorov,skladiščnih hal, kmetijskih šotorov, pokritih parkirišč in konstrukcij po meri.

Stremimo h kakovosti, kar dokazujemo z več kot 30- letnimi izkušnjami v načrtovanju, izdelavi in postavljanju tako profesionalnih kot vrtnih hobi rastlinjakov.

V koraku s sodobnimi tehnološkimi inovacijami vam zagotavljamo konkurenčnost cen in kakovost rastlinjakov na najvišji ravni, saj s certifikatom bonitetne odličnosti AAA predstavljamo najbolj zanesljiv, kredibilen in nizko tvegan poslovni subjekt za sodelovanje z vsemi poslovnimi partnerji: dobavitelji, kupci, zavarovalnicami, bankami in drugimi poslovnimi partnerji.

 

Proizvodni program

 

Spletna trgovina

 

 

Vir

 • Davčna številka:
 • 30245630
 • Ime podjetja:
 • Rastlinjaki Gajšek, proizvodnja, inženiring, trgovina in storitve d.o.o.
 • Občina:
 • Slovenska Bistrica
 • Govoreči jeziki:
 • Slovenščina

Video

KOMENTARJI

Dodaj komentar

 • Pohvala!

  ,

  5.0 5.0 0 5 3
  Storitev
  Kvaliteta
  Osebje
  Zelo dobra ponudba za tiste, ki svoj hobi jemljete resno. S profesionalno opremo je gojenje rastlin precej lažje, pa seveda se takoj pozna tudi pri rezultatih. Osebno sem zelo zadovoljna!
  Oceni mnenje:

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si