Ranč Burger Veniše

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/2559/butekohoteligostinstvoturizemteniskonjenistvotrgovinadoo5-1466164345.jpg
Ranč Burger Veniše
Ranč Burger Veniše https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/2559/butekohoteligostinstvoturizemteniskonjenistvotrgovinadoo5-1466164345.jpg 5 05 1

Povprečno od 42 ocen

Vaša ocena

Lačja vas 22, Nazarje 3331, Slovenija

041 698 424
041 710 545
info@ranc-burger.com

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Leta 1984 sta kupila zakonca Burger kmetijo VENIŠE z enaindvajsetimi hektarji. Od stare kmetije so ostali le kozolec in kletni prostori izpod paviljona v katerih je sedaj vinska klet. Leta 1987 smo na ranč pripeljali prve konje pasme haflinger. V istem letu smo pripeljali še lipicance, hanoveranke in na koncu še dva frizijca, ki sta edina v Sloveniji.

Poleti, leta 1994, je bila prva otvoritev gostišča – brunarice, že v oktobru leta 1995 pa je bil položen prvi kamen za hotel. 14. maja 1997 je bila slovesna otvoritev hotela. Hotel smo dali v najem vse do leta 2003. Zaradi adaptacije hotela je le ta bil skoraj leto dni zaprt in 28.maja 2005 je družina Burger ponovno odprla hotel pod vodstvom hčerke Natasche. V tem času smo v sklopu hotela zgradili tudi tako imenovani Wellness center, ki je s hotelom povezan preko mostu. Poleg hotelskega dela se nahajata dva prostora za seminarje, prostor za masažo, prostor s solarijem, turška, finska in zeliščna savna, masažni bazen – jakuzzi, tenis bar, v kletni etaži pa fitnes.

Vsem gostom želimo prijetno bivanje in prijeten počitek na Ranču Burger Veniše.

Ponudba

 

Cenike za hotel, apartmaje in konje lahko najdete tukaj!

Svoj termin si lahko rezervirate tukaj!

 

Svečani dogodki

Najlepši kraj da rečem DA!

V središču neokrnjene narave, daleč stran od ponorela sveta in mestnega vrveža, v zeleni dolini na planoti z obilo sonca, obdani z širnimi gozdovi, gorami in prijaznimi ljudmi, stoji Hotel Veniše, kjer nas poleti omamlja vonj posušenega sena, pozimi pa vsa pokrajina diši po snegu. In ker o poroki ponavadi razmišljamo kot o najlepši pravljici, je Hotel Veniše s svojo romantično okolico pravi kraj, kjer boste lahko svojo pravljico tudi uresničili. Poročni dan je pravzaprav sestavljen iz prečudovitih trenutkov in trenutki so v življenju tisti, ki edini štejejo. Zatorej se na vajin dan prepustita trenutkom, pustita se razvajati in vzemita si čas zase, kajti tudi mi si ga bomo – samo za vaju!

 

Poroka in poročno slavje na Venišah

 • poroka na prostem v središču neokrnjene narave, obdane z gozdovi, gorami in prijaznimi ljudmi,
 • Prevoz zaročencev s kočijo na ranč,
 • Sprejem in aperitiv ob prihodu,
 • Civilna poroka na prostem in cerkvena poroka v kapelici v idiličnem okolju Ranča Burger Veniše,
 • Poročno slavje na prostem ali pod šotorom v stilu pravih Hollywodskih zvezd; zamislite si zvezdnato nebo ter mize, okrašene s steklenimi posodicami, v katerih plavajo svečke.

 

Medeni vikend na Venišah

 • Najem apartmaja oz. sobe za mladoporočenca,
 • Dobrodošlica za mladoporočenca,
 • Zajtrk v sobi ali v poletnih mesecih na terasi – samo za vaju,
 • V sobi vaju bo čakala košarica s suhim sadjem in domačimi čokoladnimi pralineji,
 • Spoznavanje bližnje okolice s konjskega hrbta ali kočije,
 • Piknik v dvoje s kolesom in piknik košarico,

Obiščite nas v Hotelu Burger Veniše in radi vam bomo pomagali in svetovali pri pripravi
nepozabnega dne v vašem življenju.

 

Konji

Konji in ježa

Najstarejšo in gotovo eno najpomembnejših tradicij RANČA BURGER predstavljajo konji. Vzreja, nega, dresura, jahalna šola in vse ostalo kar sodi k resnemu konjeništvu. Nudimo vam prosto ježo v naravi z inštruktorji-vodiči ali samostojno in jahalno šolo namenjeno tako mlajšim, kot tudi starejšim generacijam! 

Po vaši želji pa vas na ogled prelepega naravnega okolja Ranča Burger popeljemo tudi s kočijo! Dobro organizirano konjeništvo med drugim dokazujejo tudi številna tekmovanja, ki jih pogosto prirejamo pri nas.

Vir

Odpiralni čas
GMT

Odpiralni čas

Ponedeljek
01:00 -
Torek
14:00 - 22:00
Sreda
14:00 - 22:00
Četrtek
14:00 - 22:00
Petek
14:00 - 22:00
Sobota
10:00 - 22:00
Nedelja
10:00 - 20:00
 • Davčna številka:
 • 30358264
 • Ime podjetja:
 • Buteko hoteli, gostinstvo, turizem, tenis, konjeništvo, trgovina, d.o.o.
 • Občina:
 • Nazarje
 • Govoreči jeziki:
 • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

 • Pohvala

  ,

  5.0 5.0 0 5 3
  Storitev
  Kvaliteta
  Osebje
  Izmed široke in odlične ponudbe moram pohvaliti še posebej konje - so negovani, čudovito vzgojeni, lepo se odzivajo na obiskovalce, poleg tega pa bivajo v lepem okolju, res primernem za tako zahtevne živali. Priporočam obisk iz tega in mnogih drugih razlogov!
  Oceni mnenje:

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si