Rafting klub Gimpex

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/677/rafting-klub-gimpex-(11)-1457977402.png
Rafting klub Gimpex
Rafting klub Gimpex https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/677/rafting-klub-gimpex-(11)-1457977402.png 0 05 0

Povprečno od 190 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Petkovič Andrej (+)

Stara cesta 1, Straža 8351, Slovenija

031 340 422
rafting.gimpex@gmail.com

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Rafting klub Gimpex Straža je v dveh destletjih delovanja postal eden najmočnejših divjevodaških veslaških centrov v Evropi.

Sodelovali smo na vseh državnih prvenstvih in od leta 2001 smo državni prvaki v seštevku vseh treh disciplin. Slovenijo smo zastopali na sedmih svetovnih prvenstvih in sedmih evropskih prvenstvih, kjer smo skupno osvojili 11 medalj. Nastopamo tudi na tekmovanjih za Evropski pokal, kjer redno posegamo po najvišjih mestih.

Ponujamo vam rafting po zgornjem delu reke Krke, v pomladnem in poletnem času ponujamo izlete za skupine od 5 do 50 ljudi, v dolžini 6 km in 12 km na relaciji od Zagradca do Šmihela, oziroma do Žužemberka. Upoštevamo vse najnovejše varnostne standarde.

 

Rafting na reki Krki

Vsako leto se za  rafting izlet z nami odloči 1500 gostov iz Slovenije in tujine, med katerimi so gosti Krke Zdravilišča, uprave podjetij in sindikati, šole, mladinski tabori in družine. Dejavnost opravljamo visoko usposobljeni in dobro opremljeni. Aktivno sledimo novostim in upoštevamo nove trende z vidika varnosti in kvalitete plovbe. Na voljo imamo popolno opremo za 70 oseb in 10 raftov. Izbrana oprema zagotavlja popoln užitek in varnost, uporaba pa je obvezna.

Ker je pomlad in zgodnje poletje vrhunec sezone na Krki, tako glede vodostaja, ki je navadno ravno pravi kot tudi splošnega zanimanja (zaključni izleti šolarjev in sindikalni izleti),  je priporočljivo, da čimprej rezervirate termin. Pridržujemo si tudi pravico do odpovedi termina zaradi previsokega vodostaja (redko). Izlet od Zagradca do Šmihela v dolžini 6 km  ali do Žužemberka 12 km spada med manj zahtevne, zato se ga lahko udeležijo vsi, ki so zdravi in znajo plavati.

Na relaciji Zagradec-Šmihel je 11 prekrasnih lehnjakovih slapov in jezov višine od 1-4 m, približno 2 km brzic, do Žužemberka pa še 5 slapov in jezov. Med temi kraji Krka teče po soteski, zato lahko opazujemo njen čudoviti svet ter stare mline in žage.

 

Več o naši ponudbi si poglejte TUKAJ.

 

Vir

  • Davčna številka:
  • 99469120
  • Ime podjetja:
  • Rafting klub Gimpex Straža
  • Občina:
  • Straža
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si