Računovodske storitve in davčno svetovanje Profin, Sašo Prosenjak s.p.

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1901/racunovodskestoritveindavcnosvetovanjeprofinsasoprosenjaksp-1492755268.jpg
Računovodske storitve in davčno svetovanje Profin, Sašo Prosenjak s.p.
Računovodske storitve in davčno svetovanje Profin, Sašo Prosenjak s.p. https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1901/racunovodskestoritveindavcnosvetovanjeprofinsasoprosenjaksp-1492755268.jpg 0 05 0

Povprečno od 1 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Sašo Prosenjak (+)

Partizanska cesta 20a, Ravne na Koroškem 2390, Slovenija

031 618 012
saso@profin.si

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Računovodske storitve in davčno svetovanje Profin, Sašo Prosenjak s.p. zajemajo vsa opravila, potrebna za zagotavljanje pravilno in pravočasno vodenje poslovnih knjig. Že v okviru računovodskih storitev svoje naročnike opozarjamo na davčne posledice poslovanja. Računovodske rešitve prilagajamo potrebam in željam naročnika. Storitve opravljamo za družbe, samostojne podjetnike in društva.

 

Tako ponujamo:

Klasične računovodske storitve pri katerih dokumentacijo obdelujemo na sedežu podjetja. Naročnik nima v zvezi z računovodstvom kakšnih posebnih opravil, če ne želi. Kljub temu pa v vsakem trenutku razpolaga z relevantnimi podatki, da se v svojih poslih pravilno in pravočasno odloča. Prav tako poskrbimo, da so vsa poročila pravočasno oddana ustreznim inštitucijam (DURS, AJPES, banke, Statistični urad in drugi).

 

Davčno svetovanje se pojavlja na vseh nivojih in področjih podjetja. Je nujno, ne glede na to, ali se računovodstvo v celoti ali deloma vrši pri izvajalcu. Poslovanje ima davčne posledice tako za podjetje kot tudi za fizične osebe, povezane z njim. Naša naloga je, da, v kolikor je interes lastnikov in/ali managementa, upoštevamo davčne posledice za vse udeležence in poiščemo najustreznejšo rešitev. Čeprav je poudarek na predvidevanju poslovanja in davčnih posledicah le-tega, naročnike zastopamo tudi pred davčnimi organi v primeru inšpekcijskih pregledov in jim pomagamo tekom postopka inšpiciranja in v nadaljnjih postopkih. Prisotno pri vseh oblikah sodelovanja.

 

Posamezna davčna in/ali računovodska opravila

Morda od veščega računovodje in/ali davčnega svetovalca potrebujete le posamezne davčne in/ali računovodske storitve in ni potrebno, da bi zunanjemu izvajalcu prepustili vsa opravila. Tudi v tem primeru vam lahko priskočimo na pomoč in za vaše podjetje le npr. obračunamo plače in/ali druge osebne prejemke, izdelamo letna ali medletna računovodska poročila in/ali davčne obračune, nudimo pomoč pri letnih popisih sredstev in obveznosti in drugo.

  • Davčna številka:
  • 55866352
  • Ime podjetja:
  • Profin Sašo Prosenjak s.p.
  • Občina:
  • Ravne na Koroškem
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si