Pustolovski park - Soča Fun Park

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/3516/pustolovskiparksocafunpark4-1473425000.jpg
Pustolovski park - Soča Fun Park
Pustolovski park - Soča Fun Park https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/3516/pustolovskiparksocafunpark4-1473425000.jpg 0 05 0

Povprečno od 376 ocen

Vaša ocena

Pot na Breg 11, Solkan 5250, Slovenija

040 377 477
info@socafunpark.si

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Soča Fun Park je pustolovski park namenjen vsem avanture in zabave željim. Pridruži se nam na nepozabni dogodivščini med krošnjami dreves ob smaragndi reki Soči. Pričakujemo te ob vikendih med 10 in 18 uro. Za skupine park odpremo tudi med tednom, samo najaviti se morate na telefonsko številko 040 377 477 ali pa na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Za posebne želje in dogodivščine na »ključ« nas kontaktirajte in poiskali bomo pravo rešitev za vas.

 

Poligoni in cene

Park je namenjen vsem pustolovcem od 4 leta starosti dalje. Na 4 poligonih smo postvili kar 47 postaj oz elementov, katere zaključuje znameniti spust po jeklenici preko reke Soče, tako imenovali Spust Poguma oz. Zip line.

 

Zip line / spust poguma

Zip line oziroma  spust poguma se uvršča med najboljša doživetja na reki Soči. Adrenalinski spust po jeklenici vas popelje z enega na drugi brek reke Soče, spust je dolg približno 300 metrov, preletite ga s  hitrostjo do 60 km/h, 40 metrov nad Sočo, z naklonom 12m.

 

Team building

Za razliko od drugih ponudnikov tovrstnih delavnic, naši programi vsebujejo pustolovsko team-building sprostitev in zabavo v Soča Fun Parku, s katerim boste zagotovo navdušili svoje zaposlene in jim omogočili enkratno doživetje v kombinaciji s sproščenimi izleti, turističnimi ogledi in degustacijami lokalne hrane in pijače.

 

Kolesarska pustolovščina

Razgibana okolica, vrtenje pedal ter hoja med krošnjami dreves so zagotovo zanimiva kombinacija za snidenje s prijatelji ali sodelavci. Spoznavanje zgodovine ter kultrnih znamenitosti na kolesarski način je pustlovščina ob kateri boste poleg druženja naradili še nekaj za svoje dobro počutje.

 

Pustolovska rojstno dnevna zabava

Rojstnodnevna zabava, kot je še ni bilo. Smeh in dogodivščina med krošnjami dreves, na razgibanih in raznolikih plezalnih elementih je nepozabna rojstno dnevna zabava za vse slavljence in njihove goste.

 

Športni dnevi za šole, društva, univerze...

V Soča Fun Parku mladostnikom ponudimo malce drugačen način rekreacije, druženja in zabave, v obliki prevozov z rafti, avnturo v pustolovskem parku ter številne dodatne športne igre. Vse aktivnosti se odvijajo pod budnim očesom naših priznanih inštruktorjev in z uporabo certificirane opreme.

 

Laser tag

Novost v naši ponudbi je visoko intenzivno adrenalinsko doživetje z poudarkom na realizmu ter sodelovanju ekipe za dosego določenega cilja, z uporabo elektronske replike orožja. Gre za popolnoma varno doživetje, brez modric ali poškodb oči,... prav tako ne nastaja okoljska škoda z razmetavanjem streliva.

 

Fantovščina / dekliščina

Slovo od samskega stanu, ti organiziramo, glede na tvoje želje. Za hrano in pijačo bo poskrbljeno. Dogodek ti lahko popestrimo tudi z  "plesnimi točkami" in glasbo. Poskrbimo za varnost in animacijo, vse skupaj pa zabeležimo na spominski CD. Na koncu poskrbimo še za prenočišče. Tako bo tvoje praznovanje brezskrbno in tudi varno.

 

 

 

Vir

Odpiralni čas
GMT

Odpiralni čas

Ponedeljek
15:00 - 19:00
Torek
15:00 - 19:00
Sreda
15:00 - 19:00
Četrtek
15:00 - 19:00
Petek
15:00 - 19:00
Sobota
15:00 - 19:00
Nedelja
15:00 - 19:00
V soboto in nedeljo obratujemo tudi v dopoldanskem času od 9:00 do 12:00 ure. Za skupine odprto tudi izven delovnega časa.
  • Davčna številka:
  • 96110210
  • Ime podjetja:
  • ProAktiv Sport Turizem in Gostinstvo d.o.o.
  • Občina:
  • Solkan
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

Video

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si