Pustolovski park Bled

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1633/pustolovskiparkbled-1462269036.jpg
Pustolovski park Bled
Pustolovski park Bled https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1633/pustolovskiparkbled-1462269036.jpg 0 05 0

Povprečno od 10 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Andraž Koren (+)

Pod Stražo 3, Bled 4260, Slovenija

031 761 661
info@pustolovski-park-bled.si

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Pustolovski park Bled je namenjen zabavi za vso družino. V parku se boste lahko iz tal dvignili med drevesne krošnje in se odpravili na pravo popotovanje med drevesi. Svet boste videli in doživeli iz druge perspektive.

Koncept pustolovskega parka temelji na doživljajskem popotovanju preko posebej urejenega plezalnega poligona, ki je zgrajen med krošnjami dreves in to tako, da si obiskovalci sami lahko izbirajo sebi primerno težavnostno stopnjo. Sestavlja ga 5 različnih poti z 81 plezalnimi pustolovščinami. Vabljeni ste vsi, ki ste višji od 120 cm oziroma ste dopolnili vsaj 4.leta.

 

Zakaj preživeti dan v pustolovskem parku?

Pustolovski park Bled je več kot samo zabava, je druženje v naravi in spoznavanje prijateljev, skratka je varno in urejeno igrišče, kjer vas pričakajo prijazni inštruktorji in animatorji.

 

Varnost

Celoten Pustolovski park je zgrajen in skladen z EU standardom EN 15567-1 in kot tak zagotavlja 100% varnost vseh obiskovalcev. Za vašo varnost skrbijo naši posebej usposobljeni inštruktorji, poleg njih pa vam je na voljo vrhunska oprema proizvajalcev Black Diamond, Salewa in Petzl.

 

Uživajte v prekrasni okolic

S Straže se tako odpira čudovit razgled na okoliške vršace, Triglavski narodni park in v soncu lesketajoče se jezero.

 

Dodatna ponudba - poletno sankanje

V sklopu Pustolovskega parka Bled na Straži obratuje tudi atraktivno poletno sankališče, dostop do lokacije pa je urejen s sedežnico.


Parkirišče

Pod Stražo, v neposredni bližini sedežnice, je urejeno, varno in brezplačno parkirišče,kjer lahko pustite svoje vozilo in se odpravite do Pustolovskega parka Bled.

 

Plezalne poti

Pustolovski park Bled sestavlja 5 različnih avanturističnih poti s 81 različnimi plezalnimi elementi, ki ponujajo zanimivo in vznemirljivo pustolovščino, ki jo poudarijo izredna lokacija s prekrasnim pogledom na Stol in Jelovico, Blejski grad in znamenito Blejsko jezero. Plezalni park omogoča izvirno 2-3 urno zabavo.

 • Rumena pot: za otroke od 4. leta dalje – 8 postaj,
 • Oranžna pot: za otroke od 6. do 12. leta (minimalna višina 140 cm, višina se meri z iztegnjenimi rokami nad glavo) v spremstvi staršev – 16 postaj,
 • Zelena pot: za otroke od 11. leta naprej (minimalna višina 160 cm, višina se meri z iztegnjenimi rokami nad glavo) v spremstvu enega odraslega za maksimalno 3 otroke – 12 postaj,
 • Modra pot: za otroke od 11. leta naprej (minimalna višina 160 cm, višina se meri z iztegnjenimi rokami nad glavo) v spremstvu enega odraslega za maksimalno 3 otroke – 15 postaj,
 • Rdeča pot: za otroke od 11. leta naprej (minimalna višina 160 cm, višina se meri z iztegnjenimi rokami nad glavo) v spremstvu enega odraslega za maksimalno 3 otroke – 11 postaj.

 

Vsak obiskovalec se lahko odloča samostojno o tem katere pustolovske poti želi premagati.

 

Zabava za celo družino

Pustolovski park je še prav posebej namenjen družinskim obiskom, ker omogoča zabavo celotni družini in je primeren že za otroke od 4.leta dalje. Pustolovski park omogoča gibalne aktivnosti v naravi, pri čemer govorimo o gibanju tako v vertikalni (plezanje, spuščanje, drsenje, …) kot tudi horizontalni (hoja, skoki, …) smeri, skratka Pustolovski park predstavlja prostor oziroma igrišče, ki je namenjen igri, gibanju in doživetjem v naravi. To je tudi prostor, kjer se otroci srečujejo in igrajo z ostalimi otroki, starši ali starimi starši, ki bodisi spremljajo otroke ali pa se za takšne aktivnosti odločajo sami.

 

Rojstni dan

Pripravite čisto posebno pustolovsko rojstno dnevno zabavo v Pustolovskem parku Bled. Avantura na 81 različnih plezalnih elementih, rojstno dnevna torta in zabava, kot je še ni bilo.
Pustolovska rojstno dnevna zabava vključuje:

 • avanturo v Pustolovskem parku Bled,
 • rojstno dnevno torto po tvoji izbiri (čokoladna,sadna ali jogurtova),
 • pustolovski napitek,
 • animacija v parku (starši so lahko brez skrbi in se lahko prepustijo lepim razgledom na jezero in okoliške vršace).

 

Cena paketa za 10 otrok znaša 170 €. Cena za dodatnega otroka 17 €.

Dodatno se lahko odločite še za (doplačila):

 • prevoz s sedežnico: 2 € (otroci do 5 leta brezplačno),
 • prevoz s sedežnico + poletno sankanje (1 spust): 4 €,
 • torte posebnih oblik (ježek, žoga, ...): 5 €,
 • skenirane slike na torti: 5 €.

 

Več informacij po telefonu 031 513 645 (Andraž) ali elektronski pošti info@pustolovski-park-bled.s

 

Team building

V sklopu Pustolovskega parka Bled lahko organiziramo različne programe, ki so namenjeni zaključenim poslovnim skupinam. Program s pomočjo profesionalno vodenih sklopov spodbuja timsko dinamiko, ter tako s pomočjo enkratnih in vznemirljivih dogodivščin združuje udeležence v dobro uglašen in delujoč tim, ki z razumevanjem sprejema izzive.

 

Programi, ki so vam na voljo:

 • Pustolovski park za podjetja,
 • Olimpijsko pustolovske igre,
 • Bled Challenge.

 

Šolske skupine

Zabaven, poučen in varen športni dan ali zaključni izlet!

Z več kot 12.letnimi izkušnjami na področju organizacije in izvedbe športnih in naravoslovnih programov vam sedaj ponujamo enkraten in unikaten športno-naravoslovni dan.

Kot prvi v Sloveniji smo združili igro s pedagoškimi vsebinami, Pustolovski park pa omogoča izvedbo zanimivih programov za predšolske otroke, otroke prve, druge in tretje triade in srednješolskih skupin.

Dodatne informacije: Andraž Koren, 031 513 645 ali Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

 

Odpiralni čas

 • od 2. aprila do 24. junija

sobota, nedelja in prazniki: od 11:00h do 17:00h

 • od 25. junija do 2. spemtebra

vsak dan od 10:00h do 20:00h

 • od 3. septembra do 30. septembra

sobota, nedelja in prazniki: od 11:00h do 18:00h

 • od 1.oktobra do 23. oktobra

sobota, nedelja in prazniki: od 11:00h do 17:00h

 

Vir

Odpiralni čas
GMT

Odpiralni čas

Ponedeljek
10:00 - 20:00
Torek
10:00 - 20:00
Sreda
10:00 - 20:00
Četrtek
10:00 - 20:00
Petek
10:00 - 20:00
Sobota
11:00 - 17:00
Nedelja
11:00 - 17:00
 • Davčna številka:
 • 40851656
 • Ime podjetja:
 • Pustolovski park Bled, agencija za plezalne dogodivščine d.o.o.
 • Občina:
 • Bled
 • Govoreči jeziki:
 • Slovenščina

Video

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si